Populære sporter
All sport
Vis alt

Sandefjord endte tapsrekken - AaFK fortsatt uten seier

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 15/07/2020 klokken 23:15 GMT+2

Sandefjord hadde ikke vunnet på fem kamper, men da det gjaldt som mest mot Aalesund holdt det akkurat etter en matchvinnerscoring av Sander Moen Foss (21).

Sander Moen Foss

Foto: Scanpix

Sandefjord - Aalesund 1-0
– En direkte konkurranse om å overleve på øverste nivå, der alt annet enn poeng er underordnet, mente Eurosport-ekspert Kjetil Rekdal før kampen.
Dermed var tonen satt, før tabelljumbo Aalesund og kvalikplasserte Sandefjord møttes til et livsviktig bunnoppgjør. Aalesund sto uten seier og hele 25 baklengsmål på de syv første kampene, mens Sandefjord kom med fem strake tap etter seier mot Odd i åpningsrunden og uvagjort mot Start i andre runde.
– Den er viktig for begge lag, men ikke avgjørende på noen som helst måte. Vi trenger en trepoenger for å få litt selvtillit, var dommen fra Lars Bohinen i minuttene før oppgjøret.
(Artikkelen fortsetter under):
picture

Lokal matchvinner-helt: – Deilig når det var så viktig

Se høydepunktene her. Artikkelen fortsetter under videoen.
picture

Se høydepunktene: Sandefjord - Aalesund 1-0

Og etter kvarteret fikk også laget hans en kjempesjanse, men Simen Bolkan Nordli klarte ikke å stange ballen innenfor ramma.
Det samme gjaldt Holmbert Fridjonsson en stund etterpå - og også Sigurd Haugen nærmere pause.
I stedet var det hjemmelaget som tok føringen, da Erik Næsbak Brenden fint ventet og spilte og frem Sander Moen Foss. Han dro seg pent løs, og sikret ledelse med snaue sju minutter til hvilen.
Etter pause prøvde Aalesund å utligne, men greide det aldri. Dermed er de fortsatt uten seier helt i bunnen av tabellen.
– Det ble som forventet. Det var to lag som var veldig lystne på tre poeng. Andre omgangen ble en lang krig hvor tilfeldighetene ikke spratt vår vei i dag, mente Aalesund-stopper Jonas Grønner etter kampen.
Sandefjord stakk litt i fra med tre særdeles viktige poeng.
– Etter denne tapsrekken var det viktig for oss å få tre poeng. Vi er glade, fordi det er den første seieren på hjemmebane og fordi vi holder nullen, sa Sandefjord-trener Martí Cifuentes til Eurosport.
(Artikkelen fortsetter under):
picture

Bohinen: – Den dårligste kampen vi har spilt under min ledelse

Det ble en blytung retur til Sandefjord for Lars Bohinen, som trente klubben fra 2014 til 2017.
– Vi er for dårlige på alt. Det er den dårligste kampen vi har spilt under min ledelse, sier Bohinen til Eurosport.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame