Martin Samuelsens låneavtale er over og torsdag ble det klart at angriperen forlater klubben. Det bekrefter Haugesund på sin hjemmeside.
– Vi skulle gjerne beholdt Martin hos oss, men vi visste det ville bli veldig krevende i konkurranse med øvrige interessenter. Vi har satt stor pris på å ha Martin her i FKH, men nå fortsetter karrieren hans et annet sted og vi ønsker Martin alt godt i fortsettelsen, sier klubbens sportslige leder, Eirik Opedal.
Eliteserien
Nysigneringen kjører bil fra Slovenia til Bodø: – Glimt passer meg perfekt
10 TIMER SIDEN
Samuelsen fikk 14 kamper og scoret seks mål for Haugesund i Eliteserien 2019, og var på høsten fast inventar i Jostein Grindhaugs lag.
Nå returnerer 22-åringen til West Ham. Eurosports fotballekspert, Joacim Jonsson, har tidligere vært tydelig på at Samuelsen burde ha fortsatt i FKH.
– Første prioritet for Grindhaug bør bli å forlenge med Martin Samuelsen. Etter omskoleringen til ren spiss så vi en helt ny spiller i høst. Får han ro på seg og trygghet, kan han bli meget god. Jeg håper at han selv ønsker å bli i FKH, skrev Jonsson på sin blogg i desember.
Sett denne?
Eliteserien
Rossbach om vrakingen: – Må finne tilbake formen
15 TIMER SIDEN
Eliteserien
Peker på forskjeller mellom Knutsens og Eggens 4-3-3: – Ingen blåkopi
I GÅR PÅ 13:07