• Tirsdag fra 19.00: Se Deadline Day-sendingen på Eurosport.no, discovery+ og Eurosport Norge.
Lokalavisen skriver at overgangen mest sannsynlig blir klar de nærmeste dagene.
– Jeg har ingen kommentar. Vi kommenterer som vanlig aldri overganger før ting er klart, sier sportssjef Thomas Berntsen i Sarpsborg 08 til Sarpsborg Arbeiderblad.
Eliteserien
Eliteserie-komet på eksklusiv talentliste: – Han har tatt store steg
I GÅR KLOKKEN 13:01
Overgangsvinduet stenger natt til onsdag, og klubber må derfor ha registrert nye spillere før den tid. Fra tirsdag kveld klokken 19:00 kan du følge vår Deadline Day-sending på discovery+.
Mikkel Maigaard var Strømsgodsets kaptein under Henrik Pedersen i 2020, og var stort sett fast inventar på midtbanen til Godset under fjorårssesongen.
2021-sesongen har gått litt tråere for den danske 25-åringen, som i sesongoppkjøringen pådro seg en lyskeskade, noe som bidro til at han kom skeivt ut av startblokkene.
Maigaard har vært på banen i 14 Eliteserie-kamper i år – halvparten fra start. Dansken har derimot ikke vært på banen for Godset siden drammenserne slo ut Ready 1-0 i Cupen 1. august.
Midtbanespilleren ble hentet fra Raufoss til Godset sommeren 2019. Før den tid har han spilt i islandske Vestmannaeyjar og danske Esbjerg. Kontrakten med Strømsgodset løper ut i 2023.
I Sarpsborg spekuleres det nå om flere nøkkelspillere forlater klubben innen kort tid. Det er allerede kjent at Bodø/Glimt har lagt inn bud på 22 år gamle Gaute Vetti, mens en dansk klubb skal ha lagt inn bud på svensken Anton Salétros - noe SA meldte for en drøy uke siden.
– Men vet aldri i fotball, men det er klart at kampen mot Sandefjord ga mersmak, sa en kryptisk Gaute Vetti til Discovery etter 5-0-seieren over Sandefjord søndag, på spørsmål om han spiller i 08-drakt utover høsten.
Sarpsborg 08 nedsablet Sandefjord på eget kunstgress søndag kveld, der blant annet Ibrahima Koné vartet opp med fire scoringer. Se høydepunktene fra kampen her.

Se høydepunktene: Koné senket Sandefjord – scoret fire(!) mål på én omgang

Eliteserien
Ny hodesmell for RBK-spissen – måtte forlate treningsfeltet
I GÅR KLOKKEN 08:44
Eliteserien
Flere profiler usikre før nøkkelkamp: – Krysser fingrene
I GÅR KLOKKEN 07:59