Det skriver klubben på sine hjemmesider. Pressekonferansen skal gå av stabelen klokken 13:00.
Det er ventet at Kjetil Rekdal er mannen som spaserer inn dørene på pressekonferansen, sammen med sin assistent fra HamKam Geir Frigård. Gjennom de siste dagene har det mer eller mindre vært klart at det er den tidligere seriemesteren med Vålerenga som blir trøndernes nye hovedtrener.
Eliteserien
Hyller lagkompisens pasning: – Han valgte plutselig å bli David Beckham
8 TIMER SIDEN
Det har derimot vært usikkert om Rekdal fikk ta med seg assistenten Frigård, men etter forhandlinger mellom klubbene de siste dagene, blir det suksessduoen fra Kamma som tar over storheten fra Trondheim.
Dermed er RBKs mye omtalte trenerjakt avsluttet. Den har pågått siden Åge Hareide i sommer varslet at han ikke ville fortsette etter årets sesong.
Rekdal forlater HamKam etter en svært vellykket periode på 14 måneder. I fjor høst reddet han laget fra nedrykk til 2. divisjon, og i år ble det en smått sensasjonell triumfferd til Eliteserien.
Tidligere har Rekdal tatt Vålerenga til både seriegull (2005) og cuptriumf (2002). I tillegg vant han to NM-titler med Aalesund i 2009 og 2011. 53-åringen hadde et mislykket treneropphold i Start mellom 2018 og 2019. Der greide han ikke å redde laget fra nedrykk, og han måtte forlate klubben kort tid etter ligaåpningen sesongen etter.
(NTB/Eurosport)
Eliteserien
Forlater RBK etter syv år – klar for Glimt: – Jeg føler meg ønsket
I GÅR PÅ 13:59
Eliteserien
Discovery erfarer: RBK-keeper presenteres for Bodø/Glimt mandag
I GÅR PÅ 11:25