Saken oppdateres!
Det har vært mange spørsmål knyttet til gjennomføringen av diverse fotballkamper, etter at det ble kjent at det var koronasmitte i den norske landslagstroppen.
Eliteserien
Bekreftet: Klar for Bundesliga-klubb
6 TIMER SIDEN
Landslagets kamp mot Romania ble avlyst og mandag klokken 11 presenterte NFF det nye nødlandslaget som skal spille mot Østerrike onsdag.
Nå gjør smitten også at det må gjøres endringer i Eliteserien. Kampen mellom Rosenborg og Brann, som opprinnelig skulle vært spilt førstkommende søndag, spilles tirsdag 24. november klokken 19.00.
Det bekrefter NFF.

Ba om nytt tidspunkt

Det har vært et ønske fra Rosenborgs side, som hadde to spillere på landslagssamling denne helgen. Både André Hansen og Markus Henriksen er i karantene.
– Vi ble kontaktet av NFF søndag kveld med en forespørsel om å flytte kampen, som vi sa ja til. Vi ønsket å ta hensyn til den situasjonen RBK og deres spillere var i på grunn av utfordringer med landslaget forrige uke, sier sportssjef i Brann, Rune Soltvedt, til Branns hjemmesider.
Nils Fisketjønn i NFF har bekreftet at alle landslagsspillerne vil være ute av karantene klokken 13:00 søndag 22. november, syv timer før kampstart i kampen mellom RBK og Brann. Det er likevel bestemt at kampen flyttes.
I Brann har det også vært påvist covid-19. Daouda Bamba og Fredrik Haugen testet begge positivt og sendte dermed hele laget i karantene. Begge to vil nå rekke kampen mot RBK.
Det er fortsatt ikke klart om flyttingen av denne kampen får noen konsekvenser for neste runde. Nils Fisketjønn i NFF sier at de har diskutert å flytte Branns kamp fra lørdag til søndag neste helg, men det er ikke fattet en avgjørelse rundt den kampen foreløpig.
Saken fortsetter under videoen.

Varsler oppvaskmøte på Åråsen umiddelbart: – Er helt kvalm

Spilles to timer senere

I tillegg til Hansen og Henriksen i Rosenborg, var Patrick Berg og Marius Lode i Bodø/Glimt og Sondre Rossbach, som spiller for Odd, en del av landslagstroppen som skulle til Romania og Østerrike.
Bodø/Glimts bortekamp mot Strømsgodset og Odds hjemmekamp mot Start, som begge er satt opp søndag, spilles likevel som planlagt. Glimts kamp flyttes imidlertid fra 18.00 til 20.00.
Ingen av klubbene har hatt et ønske om å flytte sine kamper, så lenge spillerne er ute av karantene før kampstart, noe Fisketjønn har bekreftet at de er.
Eliteserien
Dette er de nominerte til Årets spiller i Eliteserien
I GÅR PÅ 13:00
Eliteserien
Kandidat til årets mål: Emil Konradsen Ceïde
I GÅR PÅ 12:09