Saken oppdateres!
Det melder Brann på sine hjemmesider. Skaanes har signert en avtale som strekker seg ut 2023.
Eliteserien
Se høydepunktene: Overlegne Bodø/Glimt ydmyket Odd i målfest
20 TIMER SIDEN
– Jeg gleder meg skikkelig til å komme tilbake. Jeg har savnet klubben, supporterne, byen, venner og familien, så det blir fantastisk å flytte hjem igjen og spille for Brann, sier Skaanes til brann.no.
25-åringen spilte for klubben fra 2012 til 2018, men har de siste årene spilt i Start. Nå er han klar for et nytt opphold i Bergen og Brann.
– Jeg må vente til jeg er ute av karantene før jeg kan reise til Bergen, men jeg håper å være ute av karantene på fredag og da setter jeg meg på første fly, sier Skaanes.
Fortsatt gjenstår den medisinske testen, som vil bli gjennomført når Skaanes er på plass i Bergen fredag, men papirene er signert.
Brann-trener Kåre Ingebrigtsen gleder seg til Skaanes slutter seg til laget.
– Vi har vært på jakt etter en indreløper. Kasper har stor løpskraft og høy intensitet i spillet sitt, og dette er kvaliteter vi har sett etter. Han har mange kvaliteter som passer inn i måten vi skal spille på, og det har vært diskutert å hente han tilbake en stund, sier Ingebrigtsen.
Midtbanespilleren, som nå forlater Start i OBOS-ligaen til fordel for Brann i Eliteserien, kan forberede seg på flere oppgaver under Ingebrigtsen.
– Han kan spille på flere plasser, men vi skal dyrke han i rollen som indreløper. Han kjenner indreløperrollen i 4-3-3 og jeg tror dette blir veldig bra, sier Ingebrigtsen.
Tidligere i vinter lanserte Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson kjøpene som han mener kan løfte Brann til medalje. Les hvem han trakk fram her.
Sett denne? Indre Bane om Bodø/Glimts kjøp: – Enten er de stokk dumme på Lerkendal og geniale i Bodø, eller motsatt.

– Enten er de stokk dumme på Lerkendal og geniale i Bodø, eller motsatt

Eliteserien
Se høydepunktene: Rosenborg-debutanten imponerte i seieren mot Hamkam
20 TIMER SIDEN
Eliteserien
Knutsen med gode nyheter til Glimt-fansen: – Mye tyder på at han blir værende
I GÅR PÅ 17:19