Mangeårig RBK-assistent Trond Henriksen og keepertrener Jørn Jamtfall blir ikke en del av Kjetil Rekdals trenerteam den kommende sesongen.
Det bekrefter duoen og Rekdal selv i et intervju med Adresseavisen søndag ettermiddag.
– Trond og Jørn er kjempefyrer, som jeg har pratet med om 2021-sesongen. De har vært veldig behjelpelige, og er RBK-ere som blir viktige for klubben også framover. Men jeg tror RBK trenger noen nye ansikter rundt a-laget, sier Rekdal til lokalavisen.
Eliteserien
Flere profiler på utgående kontrakt: – Vi ønsker å beholde han
I GÅR PÅ 13:07
Både Henriksen og Jamtfall bekrefter i SMSer til Adressa at de er ferdige i teamet. Begge to fortsetter derimot i andre roller i klubben, der Henriksen skal jobbe med scouting, mens Jamtfall er tiltenkt en administrativ rolle.
«Jeg ga beskjed til sportslig leder Mikael Dorsin før jul om at jeg ikke ønsker å være andre- eller tredjetrener på A-laget», skriver Henriksen.
Tidligere Rosenborg-keeper Alexander Lund Hansen overtar som keepetrener etter Jørn Jamtfall. Lund Hansen har den siste perioden vært ansatt som keepertrener og assistent på Rosenborg 2.
I tillegg til Geir Frigård, ønsker Kjetil Rekdal å få inn en ny assistenttrener i trenerteamet. I et intervju gjort for klubbens mediekanal i desember luftet Rekdal sine tanker om at tidligere Ranheim-trener Svein Maalen og tidligere RBK-spiss Steffen Iversen kunne være aktuelle å få inn i «Team Reka».
Senere har Rekdal også nevnt at han ønsker å snakke med både Iversen og Maalen om en mulig assistentrolle.
Eliteserien
Knutsen om det kommende overgangsvinduet: – Et vanskelig marked
I GÅR PÅ 13:06
Eliteserien
Rekdal endelig klar – gjenforenes med «Paco»
I GÅR PÅ 08:02