Det bekrefter 21-åringen overfor Telemarksavisa.
Planen er at Rekdal skal trene med Odd de neste dagene, og kanskje lenger om det passer slik.
Eliteserien
Forlater RBK etter syv år – klar for Glimt: – Jeg føler meg ønsket
7 TIMER SIDEN
Østfoldingen har spilt i Tyskland siden han forlot Fredrikstad til fordel for Mainz 05 januar 2019. Sommeren 2021, drøye to og et halvt år etter, dro han videre til Stuttgart. Kontrakten med tyskerne løper ut sommeren 2023, men Rekdal skal være interessert i flytte på seg i sommer.
– De (Stuttgart) har sagt at de skal la meg gå for en viss sum. Det har de bekreftet overfor meg. Hvis jeg finner en løsning, skal de ikke stå i veien, sier 21-åringen til TA.
Rekdal, som har spilt under Pål Arne «Paco» Johansen på U17-landslaget, har ikke notert seg for en eneste a-lagskamp for Stuttgart. Det er også grunnen til at han ønsker seg videre. «Paco» ønsker ikke å si noe om en eventuell overgang for Rekdal.
– Det er ganske vanlig at spillere som er i utenlandske klubber trener sammen med norske klubber. Akkurat som Erik Botheim trener en del med Stabæk nå. Men i og med at vi har vært interessert og kan være det inn mot neste overgangsvindu også, så er dette en vinn- vinn-løsning, sier Odd-treneren til TA.
Rekdal har spilt på en rekke u-landslag så langt i karrieren. Hele 47 kamper med flagget på brystet har det blitt for mannen som er nevø av tidligere Norge-kaptein Kjetil Rekdal.
Thomas Rekdal var kaptein for U19-landslaget.
Sett denne?

Slakter «Paco-ball»: – For meg blir det veldig naivt

Eliteserien
Discovery erfarer: RBK-keeper presenteres for Bodø/Glimt mandag
10 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Uavgjort mellom Sandefjord og Tromsø etter sen scoring
I GÅR PÅ 19:32