Populære sporter
All sport
Vis alt

Rekdal kan gjenforenes med «Paco»

Carl Henning Biørnstad

Publisert 08/06/2022 klokken 10:07 GMT+2

Onsdag morgen dukker det opp en ny spiller på treningsfeltet til Odd. Thomas Rekdal, nevø av RBK-trener Kjetil Rekdal, skal trene med Odd de neste dagene.

Daværende G17-spillere Jørgen Johnsen og Thomas Rekdal under EM i 2018.

Foto: Getty Images

Det bekrefter 21-åringen overfor Telemarksavisa.
Planen er at Rekdal skal trene med Odd de neste dagene, og kanskje lenger om det passer slik.
Østfoldingen har spilt i Tyskland siden han forlot Fredrikstad til fordel for Mainz 05 januar 2019. Sommeren 2021, drøye to og et halvt år etter, dro han videre til Stuttgart. Kontrakten med tyskerne løper ut sommeren 2023, men Rekdal skal være interessert i flytte på seg i sommer.
– De (Stuttgart) har sagt at de skal la meg gå for en viss sum. Det har de bekreftet overfor meg. Hvis jeg finner en løsning, skal de ikke stå i veien, sier 21-åringen til TA.
Rekdal, som har spilt under Pål Arne «Paco» Johansen på U17-landslaget, har ikke notert seg for en eneste a-lagskamp for Stuttgart. Det er også grunnen til at han ønsker seg videre. «Paco» ønsker ikke å si noe om en eventuell overgang for Rekdal.
– Det er ganske vanlig at spillere som er i utenlandske klubber trener sammen med norske klubber. Akkurat som Erik Botheim trener en del med Stabæk nå. Men i og med at vi har vært interessert og kan være det inn mot neste overgangsvindu også, så er dette en vinn- vinn-løsning, sier Odd-treneren til TA.
Rekdal har spilt på en rekke u-landslag så langt i karrieren. Hele 47 kamper med flagget på brystet har det blitt for mannen som er nevø av tidligere Norge-kaptein Kjetil Rekdal.
Thomas Rekdal var kaptein for U19-landslaget.
Sett denne?
picture

Slakter «Paco-ball»: – For meg blir det veldig naivt

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame