Eurosport.no snakker med daglig leder i Molde, Ole Erik Stavrum, om Eirik Hestad som har fylt 24 år og lenge har vært klar på at han kunne tenkt seg et utenlandsopphold.
– Det er klart at Eirik er jo en spiller som er såpass bra at han blir lagt merke til rundt omkring. At klubber følger han er jo helt naturlig.
Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
I GÅR PÅ 20:43
– Det inntrykket har jeg også av at de gjør, men det har ikke materialisert i form av noen henvendelser eller bud - kun små rykter her og der, forteller han.
Det har blant annet versert rykter om at det har blitt vist interesse fra Belgia, men dette er noe Stavrum avviser at han har hørt om.
Eurosport har forsøkt å komme i kontakt med Eirik Hestad, men han har ikke besvart våre henvendelser. Det har heller ikke Molde-trener Erling Moe.
Se Eurosport Norges sendeskjema her:

– Det har vært kullsvart

For Molde er en klubb som har blitt vant til at det kommer mange henvendelser og bud på blåkledde spillere. Noe det også gjorde i vinter. Stavrum peker på forhandlingene rundt Leke James som sist gang det skjedde noe konkret på det feltet i Molde. Den gangen var budene som kom inn på Moldes storscorer for lave. Etter det har det ikke skjedd noe som helst.
– Nei, det har vært kullsvart siden 12. mars. Jeg har ikke noe inntrykk av at det er noe bevegelse i det hele tatt, og jeg har ikke fått noen spesielle henvendelser på spillere, forteller han.
Stavrum har en ganske enkel forklaring på det hele.
– Folk er nok avventende i forhold til når ting skal starte opp igjen.
– Men dette er jo sånt som kan komme tilbake utover i året. Mange av ligaene er jo midt i sesongen sin nå, så de har jo ikke hatt noe vindu å kjøpe i.
Det ble en hyggelig slutt på sesongen i fjor for Hestad og co:
Eliteserien
Vecchia-dobbel da Eggen ble hedret på Lerkendal
I GÅR PÅ 19:16
Eliteserien
To selvmål da Brann slo KBK
I GÅR PÅ 19:14