TRONDHEIM (Eurosport.no)
Det er når han får spørsmål om vi kan snakke om hendelsen på spillerbussen på vei hjem fra Molde lørdag kveld, at André Hansen reagerer.
UEFA Europa League
Ekspertens dom etter Glimt-tapet: – Uvanlig svak til han å være
13/10/2022 KLOKKEN 18:50
Onsdag bragte Eurosport nyheten om at det hadde gått en kule langt varmere enn vanlig mellom Hansen og Samuel Adegbenro etter tapet på Aker stadion.

– Hvor har du det fra?

Selv om det var meget opphetet atmosfære under det verbale bikkjeslagsmålet, mener mener både lagkameratene, trener Eirik Horneland og de to involverte at man kom godt ut av episoden og fikk snakket seg gjennom det i etterkant.
Det Hansen reagerer mest på er at saken har lekket ut i mediene i det hele tatt.
– Er ikke det klassisk her oppe da, det er lekkasje på lekkasje på lekkasje. Du hørte jo selvfølgelig at jeg har hatt en diskusjon med Samuel i bussen, hvor har du det fra? Jeg får spørre de 25 mennene som satt i den bussen, da, sier han oppgitt.
Nå har keeperen fått vann på mølla og har tydeligvis behov for å blåse ut litt i retning det han mener er en ukultur i Rosenborg.
– Det er en utfordring som alltid har vært her hele veien mens jeg har vært her, folk har en voldsom trang til å lekke ting. Men du blir vant til det, og så driter du i det, sier han, før han legger til:
– Kanskje ikke første gangen, men etter hvert: «Sånn er det bare».

Forstår ikke lekkasjen

Selve hendelsen på spillerbussen har alle Eurosport har snakket med forsøkt å avfeie som dagligdags i en frustrert spillergruppe etter tap. Likefullt mener Hansen at det er noe som bør holdes internt, og ikke spres til utenforstående.
– Det er ikke et problem i seg sjøl at du vet det: Men problemet er hvem faen har interesse av å lekke det? Skjønner du hva jeg mener? Det er 18 spillere og sju mann i støtteapparatet som er på den bussen. Det var en ganske ufarlig ting det som skjedde og vi fikk egentlig en jævlig god prat ut av det, men hva er interessen liksom?
Hansen har forståelse for nysgjerrigheten hos mediene som dekker klubben fra uke til uke.
– Det er mulig det er via-via og jeg skal ikke spørre om kildene dine. Du skal slippe å røpe dem også, men jeg skjønner ikke... noen ganger var det greit å være i Odd.
– Jaha?
– Der var det stille, ler Hansen – og sier:
– Ikke for det, jeg savner Odd jeg og trivdes veldig godt der, men det er på godt og vondt (interessen for Rosenborg, red.anm). Herregud, vi er glade i engasjement, men noen ganger må folk ta en fot i bakken, avslutter han.
Neste sjanse til å få sesongen på rett kjøl er i kveld mot Bodø/Glimt – den kampen ser du på Dplay og TV Norge fra kl 20:00.

Forstår diskusjonene i RBK: – Hvem pokker er det som lekker?

UEFA Europa League
Glimt imponerte mot Arsenals stjernegalleri: – Får litt dårlig betalt
13/10/2022 KLOKKEN 18:36
UEFA Europa League
Nådeløs Glimt-profil – mener laget sviktet i forberedelsene
07/10/2022 KLOKKEN 06:49