Fotball
Eliteserien

Ordknapp Brann-leder om Lars Arne Nilsen – eksperter reagerer

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Brann Lars Arne Nilsen Vibeke Johannesen

Foto: Scanpix

AvChristine Skarstein Olsen
02/08/2020 på 10:50 | Oppdatert 02/08/2020 på 19:07

At Brann ikke har kommet med en uttalelse rundt Lars Arne Nilsen, utenom en SMS fra styreformannen til BT og en uttalelse fra daglig leder, Vibeke Johannesen, forundrer Eurosports eksperter.

  • Se Molde - Brann mandag 10. august kl. 20.30 på Dplay og TVNorge. Sikre deg tilgang her!

Etter tapet mot Vålerenga søndag er det fortsatt stor usikkerhet hva som skjer med Lars Arne Nilsen etter at han forlot stadion uten å snakke med pressen.

Eliteserien

Jobber med å finne LAN-erstatteren: – Det er enormt mange som har tatt kontakt

FOR 15 TIMAR SIDAN

Ingen i klubben har uttalt seg hva som skjer, utenom styreformann Eivind Lundes korte SMS til Bergens Tidende søndag morgen:

«Det er ikke noe som haster slik en søndag morgen».

Samme avis har også fotografert Nilsen forlate Brann Stadion i 13-tiden søndag.

Rett før klokken 16 formidler Branns mediesjef følgende sitat fra daglig leder, Vibeke Johannesen:

– Vi har forståelse for at det er stor interesse og mange spørsmål fra media og supportere. Vi kommer med informasjon så snart vi er klare for det. Ber om forståelse for at på nåværende tidspunkt har vi ingen svar i dag. Vi vil gi beskjed til media og supportere så fort vi har noe å melde.

Eurosport har også forsøkt å komme i kontakt med styrelder Eivind Lunde, daglig leder Vibeke Johannesen og Lars Arne Nilsen selv, uten hell. Sportssjef, Rune Soltvedt, skriver i en SMS til Eurosport at han ikke har mulighet til å snakke nå.

Tapet mot Vålerenga var femte kampen på rad for Brann uten seier og det har lenge vært snakket om dårlige prestasjoner i klubben. Vålerenga-kampen var også betegnet som en skjebnekamp for Nilsen og at det fortsatt ikke er noen som har uttalt seg, tror Eurosports ekspert bare vil føre til mer interesse.

– Det er litt rart at de velger stille-varianten. At Lars Arne ikke var tilgjengelig handler nok om en enorm skuffelse og at han hadde en veldig tung dag i går, men jeg synes det er rart at de kjører stilleleken. Det gjør egentlig bare at interessen eksalerer rundt dette, i stedenfor at de kan legge ballen død. Det er overraskende, sier Tor Ole Skullerud.

Joacim Jonsson tror også at Brann-treneren føler på presset.

– Det betyr at han er presset, omgivelsene krevde jo hans avgang og mediene har jo også vært veldig på den siste uken, så har det vært fem dårlige resultatet her. Men de bør naturligvis stille opp til intervju, det er veldig spesielt og merkelig at ingen stiller opp. Det virker som de har noe å diskutere intern, sier han.

Etter kampen var det noen av spillerne som stilte opp for pressen, blant annet Kristoffer Barmen som var tydelig skuffet.

– Det er veldig spesielt at det er spillerne som blir skøvet frem i intervjuene i en slik kamp, en skjebnekamp, hvor det ble snakket om Lars Arne i forkant, det er veldig spesielt. Og Lars Arne er jo presset, men at ikke sportssjef Rune Soltvedt står frem er ubegripelig. Det er dårlig mediehåndtering. Og det kan jo umulig være et godt tegn for Lars Arne, sier Jonsson.

– Barmen som avsluttet som kaptein var tydelig og fin i intervjuet. Jeg synes det er riktig at de utrykker seg, men at spillerne skal stå i fronten blir veldig spesielt, legger Skullerud til.

Fikk du med deg intervjuet med Barmen?

Tydelig skuffet Barmen: – Vi prøver, men vi får det ikke til

00:01:46

Eliteserien

Får debuten fra start – Molde jakter RBKs enorme hjemmerekord

FOR 19 TIMAR SIDAN
Eliteserien

Klubben beklager etter stillheten: – Følte det var veldig vanskelig

I GÅR PÅ 20:09
Relatert
FotballEliteserienBrannMolde
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen