Tidligere i april kunne FotbollDirekt melde at Tim Prica var ønsket i Rosenborg, hvor hans far Rade Prica herjet på topp fra 2009 til 2012.
Sportssjef Mikael Dorsin har innrømmet at han har «god kontroll» på 17-åringen.
Far Prica, som nå jobber som fotballagent, er denne uken gjest i RBK-podcasten «Rasmus&Saga», hvor han forteller om sønnen og ryktene.
Eliteserien
Gåsehud og kaos i klubbene – tatt på senga av pølsespørsmål
EN TIME SIDEN
– Tim er en dyktig fotballspiller og gjort det bra, spesielt på aldersbestemte landslag. Det finnes interesse for ham. Han har et halvår igjen av kontrakten med Malmö, og har fått et nytt tilbud. Så får han selv bestemme hva han vil gjøre, sier Prica.

– Hadde trivdes i Trondheim

For selv om 17-åringen har gjort sakene bra for Sverige, har han ikke fått mange muligheter på klubblaget. I tillegg til norske Jo Inge Berget må unggutten kjempe mot navn som Isaac Kiese Thelin, Guillermo Molins og Marcus Antonsson.
Det kan gjøre at Prica velger å fortsette karrieren et annet sted - for eksempel i Trondheim, hvor han fortsatt har kontakt med gamle venner.
– Vi bodde jo der i fire og et halvt år, så han har en del venner og kontakter fra den tiden, sier Prica, og legger til:
– Han hadde trivdes i Trondheim om han hadde spilt for RBK.

Mener han blir bedre enn faren

Og om det skulle bli en realitet, kan publikum i Trondheim se frem mot en meget talentfull tilvekst, om man skal tro faren.
– Han har alle muligheter til å bli en riktig bra spiller. Jeg kan nesten allerede si at han kommer til å bli bedre enn det jeg var selv. Jeg har aldri likt å skryte av meg selv, men noe fikk jeg jo utrettet. Han kommer definitivt til å bli bedre enn det jeg noensinne var.
– Er han samme type spiller om du var?
– Han har fortsatt en del muskler han må legge på seg, jeg var også mer som han i den alderen han er nå (kant i 4-3-3). Men han kommer nok til å ha samme utvikling som meg. Han kan definitivt kle alle tre rollene der fremme, og er veldig offensivt anlagt.

Indre bane i karantene: Horneland om ny kontrakt, forholdet til fansen og Fagermos utspill

Eliteserien
Her er dagens gladmelding: Full gjenåpning for idretten
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Spilte med hjernerystelse: – Ikke tid til å tenke på hva som skjer om fem år
4 TIMER SIDEN