Populære sporter
All sport
Vis alt

RBK-stopper lånes ut til Stabæk

Espen Blaker

Oppdatert 05/10/2020 klokken 19:56 GMT+2

Gustav Valsvik forlater Rosenborg for å få mer spilletid.

Gustav Valsvik, RBK.no

Foto: Other Agency

Det melder begge klubbene på sine hjemmesider.
– Etter samtaler med Åge skjønner jeg at det kan bli knapt med spilletid i høst. Derfor er dette en god mulighet for meg. Jeg ser frem til å bidra med mitt for Stabæk resten av sesongen, sier Valsvik til RBK.no.
Klubbene ble enige om en leieavtale mandag, hvor Stabæk også har opsjon på kjøp. 27-åringen falt ned på rangstigen i RBK-forsvaret etter at trønderne nylig hentet tilbake Holmar Eyjolfsson. Nå leies han altså ut for å få mer spilletid på Nadderud.
– Det viktigste er at vi får inn en erfaren, venstrebeint midtstopper. Han kommer til å gjøre en god jobb for oss, sa Stabæks sportssjef Torgeir Bjarmann i Eurosports Deadline Day-sending mandag.
Senere på kvelden bekreftet samme mann at Andreas Hanche Olsen forlater bæringene til fordel for belgiske Gent. Dermed var det ekstra behov for å få inn en ny mann på Nadderud.
– Jeg tror det er en god match både for Gustav, som har lyst på mer spilletid, samtidig som vi trengte en ny mann der bak, sa Bjarmann.
Stabæk har opsjon på å gjøre overgangen permanent, og Bjarmann utelukker ikke at det kan bli tilfellet.
– I fotball kan man aldri si aldri, og man har jo opsjon i håp om at noe kan skje om begge parter trives i leieperioden. Samtidig har han jo et litt annet lønnsnivå i RBK, så det blir jo en nøtt å knekke i så fall. Men trives man og føler at man har lyst til å fortsette, er jo alt mulig.
Se hele intervjuet med Stabæk-sjefen her:
picture

Utelukker ikke å gjøre Valsvik-overgangen permanent

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame