Det melder begge klubbene på sine hjemmesider.
– Etter samtaler med Åge skjønner jeg at det kan bli knapt med spilletid i høst. Derfor er dette en god mulighet for meg. Jeg ser frem til å bidra med mitt for Stabæk resten av sesongen, sier Valsvik til RBK.no.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Klubbene ble enige om en leieavtale mandag, hvor Stabæk også har opsjon på kjøp. 27-åringen falt ned på rangstigen i RBK-forsvaret etter at trønderne nylig hentet tilbake Holmar Eyjolfsson. Nå leies han altså ut for å få mer spilletid på Nadderud.
– Det viktigste er at vi får inn en erfaren, venstrebeint midtstopper. Han kommer til å gjøre en god jobb for oss, sa Stabæks sportssjef Torgeir Bjarmann i Eurosports Deadline Day-sending mandag.
Senere på kvelden bekreftet samme mann at Andreas Hanche Olsen forlater bæringene til fordel for belgiske Gent. Dermed var det ekstra behov for å få inn en ny mann på Nadderud.
– Jeg tror det er en god match både for Gustav, som har lyst på mer spilletid, samtidig som vi trengte en ny mann der bak, sa Bjarmann.
Stabæk har opsjon på å gjøre overgangen permanent, og Bjarmann utelukker ikke at det kan bli tilfellet.
– I fotball kan man aldri si aldri, og man har jo opsjon i håp om at noe kan skje om begge parter trives i leieperioden. Samtidig har han jo et litt annet lønnsnivå i RBK, så det blir jo en nøtt å knekke i så fall. Men trives man og føler at man har lyst til å fortsette, er jo alt mulig.
Se hele intervjuet med Stabæk-sjefen her:

Utelukker ikke å gjøre Valsvik-overgangen permanent

Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Lehne Olsen tilbake med et smell: Sendte Stabæk ned på sisteplass
27/10/2021 PÅ 17:53