Det melder Rosenborg selv på sine hjemmesider.
– Slik situasjonen er nå, med stor usikkerhet knyttet til når sesongen kan startes opp, er spillergruppa enige om at vi vil bidra med et lønnskutt. Dette gjør vi fordi vi ønsker at klubben skal være konkurransedyktig når vi starter opp igjen, men også for å vise solidaritet med de øvrige ansatte som er permittert, sier André Hansen.
Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
14 TIMER SIDEN
Spillerstallen har frem til nå ikke blitt påvirket økonomisk under koronakrisen, men etter at Eliteserie-starten ble utsatt til tidligst 15. juni, har klubben gjort grep.
Kuttet, som også innebærer ledelsen, vil være på 20 prosent, og vil i første omgang gjelde fra da spillerne kommer hjem fra ferie den 23. april og ut mai.
– Det skulle bare mangle at også ledelsen tar ansvar i denne situasjonen. Jeg ønsker imidlertid å rose sportslig avdeling for god dialog og for at de ønsker å bidra i denne krevende situasjonen, sier klubbleder Tove Moe Dyrhaug.
Moe Dyrhaug sier det er umulig å fastslå hvor store inntektstapene kommer til å bli på grunn av denne krisen, men at de blir betydelige, er det ingen tvil om.

Rosenborg-spissen kaster shortsen i aprilsnarr

Eliteserien
Vecchia-dobbel da Eggen ble hedret på Lerkendal
15 TIMER SIDEN
Eliteserien
To selvmål da Brann slo KBK
15 TIMER SIDEN