• Se Rosenborg - Molde søndag klokken 20:00 på discovery+ og MAX
TRONDHEIM (Discovery):
Discovery var på plass under fredagens Rosenborg-trening på treningsbanen ved Lerkendal, der trønderne legger noen av de siste hendene på verket før storkampen mot Molde søndag kveld.
Eliteserien
Høydramatiske sluttminutter i Skien da Odd slo Glimt
17 TIMER SIDEN
Med en aktiv Kjetil Rekdal og Geir Frigård ute på gresset, gjennomførte RBK en solid fotballøkt i spill på stor bane. Men litt halvveis i økta, satte forsvarsspiller Erlend Dahl Reitan seg ned like foran det ene målet i tilsynelatende store smerter.
Reitan holdt seg til kneet og fikk hjelp til å komme seg av banen.
Ved sidelinjen fikk backen teip rundt kneet, og haltet deretter inn i garderoben sammen med deler av det medisinske teamet.
Reitan har startet samtlige av Rosenborgs kamper denne sesongen, så en skade på forsvarsspilleren er ikke gode nyheter for Kjetil Rekdal før kampen mot Molde søndag kveld.
Det er for tidlig å si noe om alvorlighetsgraden på skaden til Reitan, men 24-åringen undersjøkes i løpet av fredagen.
Kjetil Rekdal hadde derimot noen gode forsvarsnyheter å komme med etter fredagens økt.
– Det er kun Sam (Rogers) som er ute nå, men han er så og si i full trening. Han er fort aktuell for kampen mot Strømsgodset 8. mai. Ellers er alle tilgjenglige, og det viser jo at vi gjør ting riktig. Sånn som jeg forstod det, så var det noen skader her i fjor, og det ser det ut til at vi har klart å luke litt vekk i år, meddeler Rekdal.
– Det er helt avgjørende å ha spillerne ute på feltet og i kamper for å utvikle dem, legger han til.
Ajax-utlånte Victor Jensen var ikke med Rosenborg til Sarpsborg forrige runde, men dansken var fredag tilbake i full treningsvigør. Dermed er han høyaktuel for en plass i 11-eren til Rekdal mot Molde.
Eliteserien
Sen scoring sikret seieren for Jerv
19 TIMER SIDEN
Eliteserien
Terminerer kontrakten – klar for ny klubb
I GÅR PÅ 12:23