Rosenborgs daglige leder Tove Moe Dyrhaug foreslår å utsette klubbens kamp mot Brann fra søndag 22. november til onsdag 25. november. Det forteller hun i et intervju med VG.
Det har vært mye debatt i Fotball-Norge, etter at landslagets visekaptein Omar Elabdellaoui testet positivt for koronaviruset tidligere i uken. Dermed måtte resten av laget i karantene. Fem av disse spiller holder til i Eliteserien. André Hansen og Markus Henriksen tilhører Rosenborg.
Eliteserien
Dette er de nominerte til Årets spiller i Eliteserien
14 TIMER SIDEN
Karantenen deres vil være gjennomført først 22., samme dag som kampene i Eliteserien. Derfor ønsker Dyrhaug at kampene som rammes utsettes noen dager.
– Jeg tenker også at dette kan være noe Odd og Glimt også vil ettersom de også vil mangle spillere kommende helg. De skal heller ikke spille i Europa, så en mulighet er jo kanskje å spille onsdagskamp, og deretter på søndag for neste runde etter der igjen, sier hun til VG.
NFFs konkurransedirektør Nils Fisketjønn bekrefter imidlertid overfor VG at landslagsspillerne vil være ute av karantene 13.00 på kampdagen. Dermed gjenstår det å se om Rosenborg og resten av de aktuelle lagene søker om utsettelse likevel. Fisketjønn forteller avisen at det jobbes med en løsning i forbindelse med serierunden.
Odds Sondre Rossbach og Bodø/Glimts Patrick Berg og Marius Lode er resten av spillerne som er i karantene. Også deres lag spiller den nevnte søndagen.
Eurosport.no har forsøkt å få tak i Tove Moe Dyrhaug. Hun har ikke besvart våre henvendelser.
Eliteserien
Kandidat til årets mål: Emil Konradsen Ceïde
15 TIMER SIDEN
Eliteserien
Kandidat til årets mål: Niklas Vesterlund
15 TIMER SIDEN