Reaksjonene lot nemlig ikke vente på seg da TV-bidene viste at Rosenborg tok med ballen ned til hjørneflagget på tampen mot Sandefjord. Stillingen var fortsatt 0-0, etter at Sandefjord hadde vært best i den første omgangen, mens RBK styrte showet i den andre.
Særlig på Twitter bet folk seg merke i valget til RBK, som mange mente var defensivt og ikke verdig storklubben. Ranheim-profil Michael Karlsen slang seg også på:
Eliteserien
Lar seg ikke skremme av Glimt: – Vi er bedre enn andrelaget til Roma vi også
2 TIMER SIDEN
I tweeten har han redigert et tidligere sitat fra Dino Islamovic og gjort narr av Rosenborgs tilnærming til sluttminuttene.

Slik forklarer Hansen det

Etter kampen forklarte André Hansen overfor Eurosport at det var forvirring internt i laget til trønderne.
– Det ble litt vanskelig, og vi lurte på hva vi skulle spille på. Jeg vet ikke om de andre gutta hørte det, men jeg prøvde å følge med litt på hva speakeren på stadion sa. På ett eller annet tidspunkt må man ta hensyn til de andre resultatene også.
– Så hører jeg at Haugesund leder 2-1 over Kristiansund, men jeg hørte ikke 3-1. Og det er klart at på 2-1 så kan mye skje. Plutselig blir det 2-2 og fyr i teltet der, og da mister vi Europa-plassen om vi slipper inn.
– Var det litt mangel på kommunikasjon om hvem som ville hva?
Ja, jeg lurer på det. Så kommer det plutselig en innbytter inn med andre beskjeder. Vi hadde momentumet på slutten og ville gjerne utnytte det, samtidig visste ikke vi at Haugesund ledet 3-1, så vi fryktet en Sandefjord-kontring mot oss også.
– I den situasjonen mener jeg det er bedre å kontrollere situasjonen selv, så derfor ble det sånn.
Se høydepunktene fra kampen her:

Se høydepunktene: Rosenborg sikret Europa-spill

Eliteserien
Se høydepunktene: Molde med full kontroll til tross for utvisning
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Rødt kort, selvmål og Ohi-dobbel: Molde tilbake på topp etter kaoskamp
4 TIMER SIDEN