Både topp- og breddeidretten i Norge opplever tøffe tider mens viruspandemien fortsetter å herje. Mandag var Raja i Skien og besøkte Odd.
– Til supporterne har jeg denne oppfordringen: Den sesongbilletten dere har kjøpt i år, burde dere ramme inn og henge på veggen. Fordi mest sannsynlig vil du ikke kunne bruke det kortet til å komme på kamp. Det vil være det året du som supporter stilte opp for laget ditt selv om du ikke dro på kamp, sa Raja til NTB.
Eliteserien
Høydramatiske sluttminutter i Skien da Odd slo Glimt
16 TIMER SIDEN
– Om ti år kan du se tilbake og si at «jeg støttet klubben min, kjøpte sesongkortet selv om det kostet meg litt, men jeg ba ikke om pengene tilbake».
– Til næringslivet: Dere har vært gode supportere for lokale klubber i hele landet, både i Eliteserien og andre serier. Det næringslivet trenger fotballklubbene at stiller opp også i denne krisetiden. Så min oppfordring er: Ikke gå vekk nå. Det er nå klubbene trenger dere. Så skal vi staten stille opp med våre pakker i tillegg.sa Raja.
Det er økonomiske støtteordninger i spill for idretten allerede, og det kommer trolig flere i tiden som kommer.
Eliteserien fotball menn har startet opp med fullkontakt-trening denne uka, og seriekampene tar til i midten av juni for tromme tribuner.
Det er foreløpig uklart om det blir tilskuere på norske idrettsarrangementer i år.
(©NTB)

Slik testes Eliteserie-klubbene – vi ble med Mjøndalen på innsiden

Eliteserien
Sen scoring sikret seieren for Jerv
18 TIMER SIDEN
Eliteserien
Terminerer kontrakten – klar for ny klubb
EN DAG SIDEN