Populære sporter
All sport
Vis alt

Prøvde å hente VIF-kapteinen tilbake: – Jeg var ordentlig i tenkeboksen

Espen Blaker

Oppdatert 19/01/2021 klokken 11:37 GMT+1

Jonatan Tollås Nation kunne endt opp i gamleklubben.

Jonatan Tollås Nation

Foto: Eurosport

Etter en lengre periode med usikkerhet ble det i forrige uke klart at Tollås Nation forlenger sitt opphold i Vålerenga.
Men 30-åringen kunne faktisk endt opp i gamleklubben Aalesund foran 2021-sesongen. Det innrømmer spilleren selv til Sunnmørsposten.
– Jeg skal ikke si hvor langt unna eller hvor nært det var, men jeg var ordentlig i tenkeboksen og vurderte det, sier Tollås Nation.
Ifølge avisen skal AaFK, med hjelp av samarbeidspartnere og eksterne investorer, sydd sammen en fristende pakke til midtstopperen, som spilte for tangotrøyene fra 2007 til 2014.
– Jeg hadde en veldig fin dialog med dem, og følte virkelig at de ønsket meg i klubben. Men totalpakken i Vålerenga var bedre, spesielt når man ser på det sportslige med spill i OBOS-ligaen i AaFK. Jeg følte heller ikke at det var riktig timing når jeg fikk tenkt på det og snakket med samboeren min, sier Tollås Nation.
Selv om det ikke ble noen AaFK-retur i 2021, innrømmer midtstopperen at han likevel ser for seg å spille for gamleklubben før han legger opp.
Det var lenge usikkert om Tollås Nation ville skrive under en ny avtale med VIF. Det første kontraktstilbudet han mottok fra Oslo-klubben ble stemplet som «skuffende og respektløst», men partene ble til slutt enige. Den nye kontrakten strekker seg i utgangspunktene ut kommende sesong, men kan bli forlenget ytterligere et år.
picture

Reagerer på VIF-sjefens uttalelse om Tollås-kontrakt: – Synes det blir uproft

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame