Etter en lengre periode med usikkerhet ble det i forrige uke klart at Tollås Nation forlenger sitt opphold i Vålerenga.
Men 30-åringen kunne faktisk endt opp i gamleklubben Aalesund foran 2021-sesongen. Det innrømmer spilleren selv til Sunnmørsposten.
Eliteserien
Returnerer til Vålerenga: – Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves
7 TIMER SIDEN
– Jeg skal ikke si hvor langt unna eller hvor nært det var, men jeg var ordentlig i tenkeboksen og vurderte det, sier Tollås Nation.
Ifølge avisen skal AaFK, med hjelp av samarbeidspartnere og eksterne investorer, sydd sammen en fristende pakke til midtstopperen, som spilte for tangotrøyene fra 2007 til 2014.
– Jeg hadde en veldig fin dialog med dem, og følte virkelig at de ønsket meg i klubben. Men totalpakken i Vålerenga var bedre, spesielt når man ser på det sportslige med spill i OBOS-ligaen i AaFK. Jeg følte heller ikke at det var riktig timing når jeg fikk tenkt på det og snakket med samboeren min, sier Tollås Nation.
Selv om det ikke ble noen AaFK-retur i 2021, innrømmer midtstopperen at han likevel ser for seg å spille for gamleklubben før han legger opp.
Det var lenge usikkert om Tollås Nation ville skrive under en ny avtale med VIF. Det første kontraktstilbudet han mottok fra Oslo-klubben ble stemplet som «skuffende og respektløst», men partene ble til slutt enige. Den nye kontrakten strekker seg i utgangspunktene ut kommende sesong, men kan bli forlenget ytterligere et år.

Reagerer på VIF-sjefens uttalelse om Tollås-kontrakt: – Synes det blir uproft

Eliteserien
Bekrefter enighet: Mot norsk overgangsrekord for Glimt
9 TIMER SIDEN
Eliteserien
Ble hyllet etter drømmedebut: – Jeg trives best under press
10 TIMER SIDEN