Populære sporter
All sport
Vis alt

Forlenger med Glimt: – Har vært bra tilbud fra utlandet

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 10/01/2022 klokken 21:22 GMT+1

Amahl Pellegrino (31) har skrevet en ny avtale med Bodø/Glimt. Den varer ut årets sesong.

Amahl Pellegrino og Fredrik Bjørkan feirer Pellegrinos scoring mot Viking

Foto: NTB

Nyheten bekreftes på klubbens egne nettsider.
– Hele høsten har vært et eventyr, og jeg har fått oppleve to av mine største drømmer som Glimt-spiller. Det å vinne serien og spille i Europa har jeg aldri opplevd før jeg kom til Bodø og jeg har lyst til å fortsette den reisen, sier Pellegrino til glimt.no.

Påvist korona

De skriver at han sitter i karantene etter å ha fått påvist korona, og at han derfor ikke er tilgjengelig for øvrige kommentarer.
Ifølge meldingen regner han med å være klar når laget starter oppkjøringen til ny sesong om en ukes tid.
Etter å ha blitt nummer to i sin gruppe i Conference Leauge, skal laget møte Celtid til omspill allerede i februar.
Han tar over trøye nummer 7 etter Patrick Berg.
– Jeg har vært usikker og gått mange runder med både meg selv og familien. Det har vært bra tilbud fra utlandet, men totalen har ikke vært noe bedre enn det jeg får her. Sånn sportslig sett altså, fortsetter han.

– Utskiftninger ikke et problem

Ifølge Pellegrino var forlengelsen av trenerteamets avtaler viktige for ham. Samtidig føler han seg revansjelysten og mener han ikke har fått vist frem sitt beste - etter å ha innledet Glimt-karrieren med et smell og hat trick i første kamp.
Flere spillere er allerede forsvunnet. Berg er solgt til Frankrike, Erik Botheim til Russland og Fredrik Bjørkan skal spille i tysk fotball fremover.
Samtidig er flere nye ansikter allerede på plass. Brice Wembangomo er hentet fra Sandefjord, Gaute Vetti fra Sarpsborg og det 18 år gamle trøndertalentet Fredrik Sjøvold er ny på Aspmyra fra i fjor.
– Å komme inn i den kulturen som ny spiller er ikke noe problem. Alle blir tatt imot med åpne armer. Treningskulturen blir det største sjokket,men om man biter tennene sammen og aksepter den harde mengden med trening så kommer du raskt inn i det. Kroppen min tålte det ikke etter et halvt år med useriøse treninger og lite spilletid, men nå er jeg klar, sier Pellegrino til glimt.no.
picture

Beskriver egen filosofi: – Det er full fart framover

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame