Populære sporter
All sport
Vis alt

Meldte at spissen vendte tilbake til Norge – nå har klubben fjernet opplysningene

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 26/07/2021 klokken 16:00 GMT+2

Spissen Pål Alexander Kirkevold (30) er på vei fra Hobro til Stabæk, opplyser den danske klubben. Både spilleren og Stabæk bekrefter at en overgang er aktuell.

Pål Alexander Kirkevold

Foto: Getty Images

Det ligger an til en retur til Eliteserien for Kirkevold, som sist spilte i Norge da han var utlånt fra Hobro til Sarpsborg i 2016-sesongen. Fra før har han spilt for HamKam, Mjøndalen og Sandefjord på seniornivå.
Kirkevold hadde et halvt år igjen av Hobro-kontrakten, men er nå fristilt fra den, og klubben skriver at superligatoppscoreren fra 2017/18-sesongen har tatt farvel med lagkameratene og sendes av sted til Norge.
Hobro meldte først at spissen er Stabæk-klar, men fjernet senere denne opplysningen.
– Det stemmer ikke helt at det er klart. Det gjør det ikke. Men vi er i god dialog. Det ser bra ut så langt, for å si det sånn. Men det er ingenting som er signert eller på plass, sier sportslig leder Torgeir Bjarmann i Stabæk til Budstikka.
Kirkevold bekrefter overfor NTB at han har flyttet hjem til Norge, men at han ikke er i mål med en Stabæk-overgang, slik Hobro først meldte.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
picture

Sagosen med klar beskjed til lagkameratene

Supersesong

Kirkevold markerte seg særlig i dansk fotball i 2017/18-sesongen, og det sørget også for at han ble innkalt til landslagssamling med Norge. Han fikk én kamp med flagget på brystet, og den kom borte mot Makedonia (0-2-tap).
I superligaen ble han toppscorer med 22 mål, og han ble kåret til årets Hobro-spiller samme sesong. I alt scoret han 43 mål på 143 kamper for den danske klubben.
– Jeg vil si tusen takk til alle fans, spillere og andre i og omkring Hobro IK. Det har vært en fantastisk tid for meg, og det er hardt og vemodig å si farvel, uttaler Kirkevold til Hobros nettsted.
Hvis Stabæk blir Kirkevolds neste arbeidsgiver, blir han gjenforent med midtstopperen Yaw Amankwah. De spilte sammen i Hobro i to sesonger.
Stabæk er på jakt etter en god spiss som kan skyte laget opp fra sisteplassen i Eliteserien. Blåtrøyene fra Bærum står med kun seks poeng fra årets tolv første kamper.
(©NTB)
Sett denne fra OL?
picture

Ga absolutt alt i gullkampen – kastet opp og rett i rullestol

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame