• Neste kamp: Rosenborg - Jerv søndag 18:00 på discovery+
Viking - Rosenborg 1-1
Det endte 1-1 mellom Viking og Rosenborg i storkampen i Stavanger.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tre kanonkuler da Tromsø slo KBK
14/08/2022 KLOKKEN 18:45
Stefano Vecchia sendte gjestene i ledelsen før pause med et nydelig langskudd før Harald Nilsen Tangen sendte i vei et skudd som gikk via Adrian Pereira og i mål.
Men på overtid ble det fullstendig kok.
Viking Zlatko Tripic satte inn en skikkelig takling på Victor Jensen. Markus Henriksen reagerte kraftig på taklingen og sendte Tripic i bakken. Se situasjonen øverst i saken!
– Det er ikke fint. Det er en dum takling av meg. Målet var ikke å skade spilleren, men jeg får en dårlig touch. Jeg skulle bare stoppe en kontring, sier Tripic etter kampen.
Det hele endte med rødt kort til begge to.
Se hele intervjuet med Tripic og Kjetil Rekdal. Saken fortsetter under intervjuet:

Rekdal tordner mot Tripic: – Får håpe han blir ute en stund, det er ikke første gangen

Tripic: – Det var dumt av meg

Slik var kampen

Rosenborg fikk et trykk på Viking midtveis i første omgang og i det 28. minutt satte Erlend Dahl Reitan ballen i tverliggeren etter et innlegg fra venstre. Men Rosenborg vant ballen tilbake høyt i banen igjen like etterpå og Stefano Vecchia ble satt opp like utenfor sekstenmeteren.
RBK-angriperen, som var tilbake etter skade, klinket ballen rett mål. En skikkelig perle fra Vecchia og ledelse til hvittrøyene.
Det kunne blitt mer. Før pause dro den hjemvendte sønn Adrian Pereira seg inn i sekstenmeteren og smalt ballen i Vikings krysstang.
Men Viking var ikke slått og kom godt igang etter pause. Sebastian Sebulonsen la inn og ballen gikk helt bak til Yann-Erik de Lanley som smalt til. Ballen gikk via en spiller før Tobias Børkeeiet fikk klarert vekk på streken.
I det 66. minutt slo Viking tilbake. Yann-Erik de Lanley slo inn fra venstre og fant Harald Nilsen Tangen foran mål. Nilsen traff ikke godt, men ballen gikk via Adrian Pereira og Andrè Hansen i RBK-målet kunne ikke hindre at det ble mål.

Se målene fra Rosenborgs kamp mot Viking

Eliteserien
Se høydepunktene: Jerv slo Lillestrøm etter omdiskutert straffespark
14/08/2022 KLOKKEN 18:44
Eliteserien
Se høydepunktene: Haugesund slo Aalesund etter enormt sjansesløseri
13/08/2022 KLOKKEN 16:33