Det er en god stund siden at klubbene ble enige seg i mellom vedrørende en overgang for angriperen som ble hentet til Briskeby i en byttehandel der Tobias Svendsen gikk motsatt vei.
Det gjensto å bli enig med spilleren selv om de personlige betingelsene.
Eliteserien
Molde-treneren takket nei til utenlandsk klubb
9 TIMER SIDEN
– Det er korrekt, vi er i dialog med agent for å få det i orden. Han er en spiller vi har fulgt med lenge og vi håper at det ordner seg, sa Lars Petter Andressen, som er ansvarlig for spillerlogistikken i TIL, til Eurosport 26. januar.
En av årsakene til at det skal ha drøyet litt, er at hans agent Atta Aneke har hatt mye å henge i fingrene i utenlands, blant annet med Amahl Pellegrino-overgangen til Saudi-Arabia.
Nå melder iTromsø at partene ikke ble enige, og Moses bekrefter selv til Hamar Arbeiderblad at han fortsetter i HamKam, men tilbakeviser at det handler om lønn og slike ting. Han sier samtidig at han også er åpen for å forlenge med grønnbuksene.
Eurosport har tidligere omtalt at HamKam har jaktet på angripere, deriblant Henrik Udahl og Kristoffer Hoven. Trolig var de eventuelle Moses-midlene tiltenkt erstattere for ham og Marcus Pedersen.
Eliteserien
Skadet Glimt-spiller: – Vet ikke hvor lenge jeg er ute
12 TIMER SIDEN
Eliteserien
Toppklubbene vil ha VAR i norsk fotball – innføres trolig i 2023
I GÅR PÅ 15:09