Tirsdag ettermiddag publiserte klubben en egen uttalelse på sine nettsider.
«Ola Brynhildsens fremtid som fotballspiller har satt følelsene i sving hos Stabæk-supporterne. Det er forståelig. Vi var mange som ønsket at Ola skulle forlenge kontrakten og bli værende på Nadderud.» starter uttalelsen med.
Videre sier klubben at 21-åringens valg nå må respekteres.
Eliteserien
Forlater RBK etter syv år – klar for Glimt: – Jeg føler meg ønsket
6 TIMER SIDEN
Noen av Stabæks supportere har de siste dagene hengt opp flere bannere med mishagsytringer mot den kommende Molde-spilleren. Mandag var de plassert hjemme hos moren til spilleren, mens tirsdag hang de på klubbens treningsfelt.
Det vil Stabæk nå ha en slutt på.
«Vi lever av engasjementet til dere supportere – og vi kan ikke få fullrost dere nok for støtten dere har vist oss land og strand gjennom 25 år med toppfotball, og også lenge før det. Dere er enestående. Men her er det noen få som har tøyd strikken for langt. Vi oppfordrer våre supportere til selv å ta tak i dette – og at vi slipper å se flere eksempler på hets de neste dagene», skriver klubben.
De håper at Brynhildsen nå blir behandlet som en Stabæk-spiller, og at supporterne heller bruker energi på å løfte klubben til nye høyder både på tribunen og banen.

Indre bane i karantene: Den store Brynhildsen-debatten

Eliteserien
Discovery erfarer: RBK-keeper presenteres for Bodø/Glimt mandag
9 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Uavgjort mellom Sandefjord og Tromsø etter sen scoring
I GÅR PÅ 19:32