Sarpsborg 08 - Kristiansund 1-1
– En av de fineste scoringene i årets Eliteserie! Dette er rett og slett fotball-godis på høyt nivå. Er det Barcelona på sitt beste dette her?
Eliteserien
Merker flere LSK-endringer siden ankomsten – vil bygge videre på ny kultur
19 TIMER SIDEN
Det ropte en engergisk Joacim Jonsson like etter at Kristiansund hadde tatt ledelsen mot Sarpsborg 08 onsdag. For KBKs 1-0-scoring var virkelig av det vakre slaget, for like etter at Amahl Pellegrino snappet ballen fra et litt tamt Sarpsborg 08-forsvar, sendte han ballen videre til sine lysegrønne kollegaer – før ballen omsider havnet i beina til Olaus Skarsem.
KBKs nummer 17 gjorde ingen feil da han plasserte ballen lekkert bak David Mitov Nilsson, og sendte dermed bortelaget i ledelsen i Sarpsborg.
Se høydepunktene fra Sarpsborg 08 - KBK (artikkelen fortsetter etter videoen).

Se høydepunktene: Kristiansund rotet bort seieren fem minutter før slutt

Unggutt reddet dagen

Men utover i oppgjøret skulle det meste gå i mot medaljejagende Kristiansund. Til tross for at Mikael Dyrestam pådro seg sitt andre kule kort fire minutter før pause, var det hjemmelaget som hadde mest futt i beina gjennom oppgjøret.
Det blåhvite hjemmelaget presset på for utlikning, og det var en 20 år gammel innbytter som skulle sørge for jubel blant de fremmøtte. Fem minutter før slutt dukket nemlig Sebastian Jarl opp, og satt inn 1-1-scoringen for Stahres mannskap.
– Ikke en seier, men et jævlig viktig poeng, uttalte Jarl til Eurosport etter kampen.
– Jeg lukker egentlig bare øya og kliner til, så når jeg åpner de igjen, så ligger ballen i nettet. Det var gøy, sa unggutten da han skulle beskrive scoringen.
1-1 ble også sluttresultatet, og KBK mistet dermed to viktige poeng i medaljekampen.
Se høydepunktene fra kampen her. Saken fortsetter under videoen.

Se høydepunktene: Kristiansund rotet bort seieren fem minutter før slutt

– Rett og slett pinlig

– Dette var en svak leveranse av Kristiansund, men for en opptur av Sebastian Jarl. Dette fortjente Sarpsborg, sa Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson etter kampslutt.
Mens KBK-spillerne deppet etter kampen, var det en fornsøyd Sarpsborg 08-trener som møtte Eurosports utsendte etter kampslutt.
– Ekstremt bra innsats i dag. Spillerne viser en utrolig karakter i dag. All heder til gjengen i dag, sa Mikael Stahre.
Kristiansunds Amahl Pellegrino var helt klart på den andre siden av følelseskalaen.
– Vi spiller en av våre beste omganger i første omgang, så klarer vi å leverer dette i den andre. Det er rett og slett pinlig, sa en meget skuffet toppscorer etter kampen.
Se video av scoringen til Skarsem her.

KBK i ledelsen etter drømmescoring: – Fotball-godis på høyt nivå!

Eliteserien
Takker alle i og rundt LSK etter ny kontrakt: – Lyst til å betale tilbake
19 TIMER SIDEN
Eliteserien
Årets spiller-nominert: - Kanskje vanskelig å komme utenom han i Bodø
I GÅR PÅ 12:51