I det som skulle bli en sterk Eliteserie-sesong for Lars-Jørgen Salvesen, ble en enorm nedtur – før den i det hele tatt hadde begynt. I slutten av februar pådro den høyreiste spissen seg en kneskade i en internkamp på Gulskogen kunstgress, og det med verst tenkelig utfall.
MR-bildene var nemlig nedslående for Salvesen. 25-åringen hadde pådratt seg en korsbåndskade, og til godset.no bekreftet klubblege Erik Dag Knudsen at spissen mister hele den kommende sesongen.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Million-solbriller og Eliteseriens Rafael Nadal
14 TIMER SIDEN

Vellykket operasjon

I etterkant av den tunge beskjeden ønsket ikke Lars-Jørgen Salvesen å uttale seg til media, men nå letter sørledningen på sløret hjemme i Kristiansand.
– Operasjonen var vellykket. Ikke noe er bedre enn det, sier han til Drammens Tidende.
Salvesen forteller at skaden, som nå holder han borte fra fotballen i 9-12 måneder, var tung å svelge.
– Det var et hardt slag. Fortsatt er det vanskelig å prate om dette. Jeg var i en sjokktilstand, spesielt knyttet opp til alvorlighetsgraden av skaden og hvor lenge jeg kom til å være ute av spill, fortsetter han.

Ny spiss inn?

2021 kunne sett helt annerledes ut for Lars-Jørgen Salvesen. Ikke bare så han for seg en skadefri sesong i Eliteserien – han kunne også endt opp i Norges best klubb. I oktober skrev Discovery at Strømsgodset hadde avvist forespørsler fra Bodø/Glimt om både Salvesen og Johan Hove.
Salvesen var ogå nære en overgang til sveitsiske Lugano tidligere i 2020.
Nå er en overgang bort fra Strømsgodset lagt på is enn så lenge, og til DT forteller Salvesen at fokuset nå er å komme tilbake og prestere for drammensklubben.
Godset håper å få i gang den tidligere AZ Alkmaar-spissen Fred Friday i Drammen, men klubben skal ettersigende være på utkikk etter en spiss til. I forrige uke kunne Discovery melde at Strømsgodset er en av klubbene som er interesserte i hente tilbake Pål Alexander Kirkevold til Norge.
– Jeg vet sportsjefen (i Hobro, journ.anm) har snakket med noen norske klubber, og han sier at han skal være behjelpelig slik at jeg kan komme meg videre. Det er ikke noe gunstig situasjon å spille i førstedivisjon, så å spille i Eliteserien ville selvfølgelig vært bedre for meg, sa Pål Alexander Kirkevold til Discovery.
Kirkevold røper selv at han ønsker å returnere til hjemlandet. Sportssjef i Strømsgodset Jostein Flo ønsker derimot ikke å kommentere saken.
Overgangsvinduet gjenåpnes 17. april, og holder åpent helt fram til 30. april.
Eliteserien
Fikk ikke spilletid av Rekdal – nå lånes han ut til gamleklubben
20 TIMER SIDEN
Eliteserien
Keeperhelten reddet ett poeng: – Alle sin drøm
EN DAG SIDEN