– Jeg ønsker å være her videre. Nå har jeg blitt 32 år, og er dessverre ikke 18 år med hele karrieren foran meg, men jeg trives veldig godt i Start og det er her jeg vil være, sier Børufsen når Eurosport møter han i Kristiansand.
Siden debuten som 18-åring i 2006 har det blitt godt over 300 kamper i Start-trøya. Nå håper den skadeplagede vingen, som kun har kontrakt med klubben ut året, på ytterligere noen år til på Sparebanken Sør Arena.
Eliteserien
Bekreftet: Klar for Bundesliga-klubb
6 TIMER SIDEN
– Klarer jeg å holde skaden i sjakk, og kroppen fortsatt kjennes så bra ut som den har gjort denne sesongen - så håper jeg å spille i noen år til.

– Kroppen kjennes fin ut

Venstrevingen var ute i over to år etter en ankelskade sommeren 2018. I sommer var han derimot tilbake igjen for fullt for de gulkledde.
Dessverre for 32-åringen satte en kneskade i slutten av november en stopper for resten sesongen, og Start-veteranen har måttet se den viktige sesonginnspurten fra sidelinjen. Børufsen er likevel optimistisk for fremtiden på Sørlandet.
– Kroppen kjennes fin ut den. Det høres kanskje ikke bra ut å si nå, når jeg sitter her litt småskadet.
– Men hovedproblemet mitt har jo vært anklene i de to årene jeg var ute, men det har jeg fått kontroll på, forklarer han.
– Det blir altså ikke noe lukrativt eventyr i Kina med det første?
– Sannsynligvis blir det ikke det, svarer Børufsen med et smil og legger til:
– Jeg ønsker å være med her videre.

Kjemper om å unngå nedrykk

Tirsdag reiser Start til hovedstaden hvor Vålerenga, som fortsatt er ubeseiret hjemme, venter i siste serierunde.
Oslo-laget er allerede klare for Europa-spill til neste år, mens Sørlendingene på sin side kjemper for å unngå nedrykk til OBOS-ligaen.
Sett denne?

Konfrontert med ekspert-uttalelse: – Jeg hører ikke på Indre bane

Eliteserien
Dette er de nominerte til Årets spiller i Eliteserien
I GÅR PÅ 13:00
Eliteserien
Kandidat til årets mål: Emil Konradsen Ceïde
I GÅR PÅ 12:09