Odd - Kristiansund 2-1
– Det er vanvittig deilig å ro det i land, og jeg synes vi fortjener det til slutt, sier Odd-trener Nornes til Eurosport etter kampen.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
– Jeg er utrolig stolt over guttene. De står på hver eneste dag, og løper sokkene av seg i hver eneste kamp. X-faktoren i Odd Ballklubb er lagmoralen og det kollektive.
Det var et svært formsterkt Odd-lag som tok i mot KBK på Skagerak Arena søndag kveld.
Og med fire strake seiere i lommen sprudlet hjemmelaget av selvtillit, men det var gjestene som skulle komme best i gang i Skien.

Målrik første omgang

Etter atten minutter spilt ble Flamur Kastrati felt inne i Odd-boksen. Dommer Espen Eskås var ikke i tvil, og pekte på straffemerket. Straffen satte målgrossist Amahl Pellegrino iskaldt, og det sto 0-1 til nordmøringene.
Hjemmelaget trengte derimot kun to minutter før utligningen var et faktum. Kasper Lunding bredsidet ballen i mål på volley, etter et nydelig innlegg fra Birk Risa.
Så snudde Odd kampen. Rashani slo hardt og lavt inn fra venstre. På bakerste stolpe lurte Mushaga Bakenga, som deretter klinket hjemmelaget i ledelsen. Det kunne derimot se ut til å ha vært offside, men linjedommer var ikke oppe med flagget.
– Det er mulig å klage på offside, men er det ett lag i Eliteserien som har fått bortdømt mål så er det vi. Det er greit at det går litt vår vei også, sa målscorer Bakenga til Eurosport i pausen.

Slik stilte lagene:

Odd: Rossbach - Ruud, Hagen, Bjørtuft, Risa - Kitolano, Hoff, Kaasa- Lunding, Bakenga, Rashani
Kristiansund: Mbaye - Sørmo, D. Ulvestad, Furu, E. Sivertsen - Skarsem, Hopmark, Kalludra - Pemi, Kastrati, Pellegrino

Se høydepunktene: Odd med snuoperasjon i nok en imponerende seier

Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37