SKAGERAK ARENA (Eurosport.no):
– Det har blitt litt oppstykket med tanke på at Dag-Eilev reiste. Og nå vet vi jo ikke om Jan Frode blir trener eller ikke, men det burde være på plass ganske snart, sier Odds Torgeir Børven på spørsmål om hvordan oppkjøringen har vært.
Eliteserien
Linkes til storklubb for kjempesum – kan dryppe på norske klubber
19/10/2021 PÅ 15:19
Jan Frode Nornes har ledet Odd siden Dag-Eilev Fagermo gikk til Vålerenga i slutten av januar.
– Hvordan har forskjellen vært etter at Fagermo dro og å ha Nornes som hovedtrener?
– Litt roligere, sier han smilende, før han fortsetter; men det har vært bra. Det er jo stort sett det samme. 4-3-3 og de samme tingene som blir jobbet med, så det er mye som er kjent.
– Men du ønsker helst at trener hadde vært på plass?
– Ja, det tror jeg alle kunne tenkt seg, sier Børven, som håper trenerspørsmålet ikke påvirker spillergruppen for mye.
– Det blir jo snakket om i en garderobe, men det er viktig at vi ikke lar det påvirke trening eller kamp.

– Står bak ham

Etter fredagens treningskamp mot Rosenborg gikk Nornes ut å sa at han gjerne vil ha jobben som hovedtrener. Det falt i god jord hos både Børven og Elba Rashani.
– Vi kjenner ham veldig godt, alle her, så det hadde ikke vært noe problem for oss, sier Odds Torgeir Børven til Eurosport.
Foreløpig har det ikke blitt tatt noen beslutning på hvem som overtar treneransvaret, men Rashani sier spillergruppen støtter Nornes.
– Jan Frode har vært en meget god bidragsyter som assistent i mange, mange år og når han føler seg klar for å ta det steget opp til å bli hovedtrener, står vi også bak ham på det. Det har vært bra og jeg tror både han og laget kan utvikle seg videre til å bli sterkere sammen, sier han før han legger til:
– Han har vært her i 12 år, så det er akkurat det samme. Det er godt humør, det stilles krav og han har en god plan for å ta oss videre.

Positiv

Fjoråret endte med den sure fjerdeplassen for Odd, nå ser spillerne positivt på 2020-sesongen.
– Vi må prøve å forsterke det som var bra og kanskje få hente inn en spiller eller to. Så blir det nok et slagkraftig lag i år også, sier Børven.
– Vi har hatt noen gode opplevelser i treningskampene og så har vi hatt mindre gode opplevelser. Det er en del å ta tak i ennå, men det viktgiste er at alle spillerne kommer i form etter hvert og så tror jeg det skal bli en fin sesong nok en gang for oss, sier lagkamerat Rashani.
Sett denne?

Odd-spillerne etter Rosenborgs snuoperasjon: – Flaut

Eliteserien
Sportssjefen freder Vegard Hansen: – Nå skal vi stå sammen
18/10/2021 PÅ 20:03
Eliteserien
Bernt oppsummerer: VAR-støtte, hipstere, Holm-magi og utpsyking
18/10/2021 PÅ 16:55