Det skriver Telemarksavisa onsdag ettermiddag.
Ifølge avisen, har Joshua Kitolano bodd med storebror John hjemme på Gulset. Eldsteboren flyttet ut i isolasjon da han fikk påvist smitte mandag, men det betyr at Joshua Kitolano må ut i ti dagers karantene etter å ha vært i nærkontakt med broren.
Det betyr at han ikke er tilbake fra karantene før 10. desember – dagen etter Odd opprinnelig skal møte Kristiansund.
Eliteserien
De absurde scenene går verden rundt: «Vad händer i vårt grannland?»
4 TIMER SIDEN
– Ja, det stemmer. Vi må bare følge reglene til de nasjonale myndighetene og NFF. Det er kjempeviktig. Siden Joshua har vært i nærkontakt med en som er smittet av korona, betyr det ny karantenetid, bekrefter Odds sportssjef, Tore Andersen, overfor TA.
Hele Odd-laget er i karantene etter at Fredrik Nordkvelle fikk påvist koronasmitte lørdag, noe som igjen førte til at oppgjørene mot Sandefjord og Strømsgodset ble utsatt. Mandag ble det klart at også John Kitolano, Elba Rashani (17) og Petter Hagen (19) hadde testet positivt.
Nå må altså Joshua Kitolano inn i en forlenget karantene etter nærkontakten med broren.
Sportssjefen bekrefter samtidig at Odd nå er i dialog med NFF om mulighetene for å flytte oppgjøret mot KBK i 24 timer, slik at Kitolano rekker oppgjøret.
– Det er veldig vanskelig å få endret kampprogrammet nå, men vi er i dialog med NFF. Vi snakker sammen så får vi spille med de spillerne vi har når kampen blir spilt, fortsetter Andersen.
Eliteserien
Poserte på bilde etter sjokk-hendelsen: – David er utrolig lei seg
6 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Molde sendte Brann nærmere stupet
6 TIMER SIDEN