Populære sporter
All sport
Vis alt

Odd-sjef reagerer på bannere: – Viser et lavt nivå

Håkon Brandsnes

Oppdatert 14/10/2020 klokken 11:40 GMT+2

Tirsdag ble det hengt opp noen bannere utenfor Skagerak arena. Daglig leder Einar Håndlykken har lite til overs for aksjonen.

Einar Håndlykken

Foto: Scanpix

Det har stormet rundt Odd etter at keepertrener Einar Rossbach tok et kraftig oppgjør med klubben i et intervju med Telemarksavisa, samtidig som han varslet at han gir seg i klubben.
Eurosport har tidligere skrevet om Odd-keeper Egil Selvik som støttet Rossbachs uttalelser. Nå får han også støtte i form av bannere plassert utenfor Odds hjemmebane, Skagerak arena.
På bannerne står det blant annet: «Åpenhet, åpenhet, åpenhet» og «Historisk sett er ikke diktatur vellykket».
Sistnevnte er trolig en henvisning til Rossbachs påstand om at Odd-sportssjef Tore Andersen «i mange år har vært nærmest enehersker i Odd».
Andersen henviser til daglig leder Einar Håndlykken når Eurosport.no tar kontakt.
– Jeg synes det er trist, både innhold og uttrykksform. Bannerne ble hengt opp mens vi hadde åpent medlemsmøte, der vi sa litt om Rossbach-saken og hvordan vi jobber i klubben. I stedet for å møte opp og ta ordet, henges det opp bannere rettet mot enkeltpersoner. Det synes jeg viser et lavt nivå, sier Håndlykken til TA.
– Er det ikke fair å komme med sine meninger?
– Jo, det er det, og det var mange som gjorde på møtet. Det er litt paradoksalt at vi hadde åpent møte for alle medlemmer samtidig som dette. Der var både jeg og styreleder til stede, sier Håndlykken.
Håndlykken har foreløpig ikke besvart Eurosport.nos henvendelser onsdag formiddag.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame