Noen av Stabæks supportere har de siste dagene hengt opp flere bannere med mishagsytringer mot kommende Molde-spillere Ola Brynhildsen. I helgen var de plassert hjemme hos moren til spilleren, mens tirsdag hang de på klubbens treningsfelt.
Onsdag hang det nye bannere på Nadderud. Denne gang med teksten: «Alltid uansett», samt bilder av flere av draktene til de unge spillerne i klubben. Deriblant Emil Bohinen, Jeppe Moe, Andreas Hanche-Olsen og Hugo Vetlesen, hvor Brynhildsen er utelatt.
– De synes jeg skal henge. Dette er jo en fin måte at supporterne markerer noe positivt, og markerer spillere som har vært i klubben lenge. Det er engasjement, så får vi tenke at det er positivt. Noen kan tolke det som et stikk til Ola, men det er grenser for hva vi skal begrense av dette, sier daglig leder i Stabæk til Eurosport.no, og presiserer at noen av de andre bannerne de siste dagene har vært over streken.
Eliteserien
Klokkeklar beskjed om matchvinner-helten: – Han har vært for dårlig
11 MINUTTER SIDEN
Også de tidligere Stabæk-spillerne Tobias Børkeeiet og Kristoffer Askildsen er med.
– Grunnen til det er jo at de har lagt igjen gode penger i klubben, slik at de kan gi andre spillere lik mulighet og oppleve samme drømmen. Det er en hyllest til de, så sånn er det. Hvis de (Supporterne) reagerer på denne måten, så hyller jeg de, men hvis de går hjem til huset til moren til en spiller, så synes jeg ikke det er heldig. Så de har tatt til seg det vi har sagt.

Bannere onsdag. Foto: Tipser

Foto: Eurosport

Tirsdag ettermiddag gikk klubben ut med en egen uttalelse på sine nettsider hvor de skriver at Brynhildsens valg må aksepteres.
«Vi lever av engasjementet til dere supportere – og vi kan ikke få fullrost dere nok for støtten dere har vist oss land og strand gjennom 25 år med toppfotball, og også lenge før det. Dere er enestående. Men her er det noen få som har tøyd strikken for langt. Vi oppfordrer våre supportere til selv å ta tak i dette – og at vi slipper å se flere eksempler på hets de neste dagene», skrev de.
– Vurderer dere noen tiltak for å stoppe mer av dette?
– Jeg synes de har stoppet, dette er en helt annen måte å kommunisere på. Hadde jeg møtt dette på banen så hadde jeg blitt stolt. Det viser at de har tatt det vi har sagt til etterretning, og har fokus på de som er i klubben. Så tas de sikkert ned i løpet av dagen, sier han.
Sjekk Eurosports sendeskjema her:
Eliteserien
Ute av fryseboksen etter fire måneder – senket VIF på overtid
42 MINUTTER SIDEN
Eliteserien
Grill lei seg etter ny tabbe: – «Shit» å være keeper i kveld
2 TIMER SIDEN