• Se Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt fredag fra klokken 16:45 på MAX og discovery+
Den svenske spissen Gustav Engvall har signert en låneavtale med Sarpsborg 08. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.
– For min del handler det om å spille mer fotball enn hva jeg har gjort i det siste. Jeg har et ønske om å spille en viktigere rolle for et lag igjen. Her kjente jeg et bra trykk fra Billborn og co. som var tydelige på at de ønsket meg. Jeg er «taggad» for å kjøre på i Sarpsborg, sier nysigneringen til sin nye klubb.
Eliteserien
Eliteserie-komet på eksklusiv talentliste: – Han har tatt store steg
I GÅR KLOKKEN 13:01
26-åringen kommer på et lån ut sesongen fra den belgiske klubben KV Mechelen.
– I en periode der Kristian Fardal Opseth er langtidsskadet og åtte lag i Eliteserien er på jakt etter spiss, er vi veldig glad for å lande en såpass profilert spiss som Gustav Engvall, sier sportssjef Thomas Berntsen til egen klubb.
Med Fardal Opseth langtidsskadet er det kun Guillermo Molins og Steffen Lie Skålevik av spissene som er tilgjengelige for Billborn osg co. Molins har vist svak form, i likhet med resten av Sarpsborg 08, de siste ukene.
Tidligere dette vinuduet hentet sarpingene Gustav Mogensen (21) fra Brentford, men dansken er ikke helt klar for spill etter kneskadene han har slitt med den siste perioden.
Så du denne?

Udahl: – De må iallfall bruke mye penger på å erstatte meg

Eliteserien
Ny hodesmell for RBK-spissen – måtte forlate treningsfeltet
I GÅR KLOKKEN 08:44
Eliteserien
Flere profiler usikre før nøkkelkamp: – Krysser fingrene
I GÅR KLOKKEN 07:59