Foto: RBK.no
– Han er en interessant spiller. Han er ung. Scoret mye mål. God teknikk og kan spille flere posisjoner. Han er en interessant mann. Så får vi se om vi klarer å sikre oss ham, sa Hareide etter tapet mot PSV torsdag kveld.
Eliteserien
Nedrykksrivalene peker på feller å gå i: – En stor sjanse for å bli helt
6 TIMER SIDEN
Fredag formiddag er han altså klar, melder klubben på sine nettsider.
– Jeg er veldig glad for at dette gikk i orden. Rosenborg er en stor klubb og dette er et bra steg videre for meg. Det kjennes skikkelig bra, sier Wiedesheim-Paul til RBK.no.
Han beskriver seg selv som en målscorer og en teknisk spiller, som liker å utfordre og drible. Nå har han skrevet en kontrakt ut 2024.
Klubben har vært på spissjakt etter at Torgeir Børven forsvant ut portene igjen etter om lag tre måneder i klubben.
– Rasmus er en ung og lovende spiss som har nese for mål. Vi har fulgt han over en lengre periode og nå var timingen rett for å hente han til Rosenborg. Det har vært flere klubber på jakt etter Rasmus og vi er veldig glade for å sikre oss hans underskrift, sier sportslig leder Micke Dorsin.
(Artikkelen fortsetter under):

Dette sa Hareide etter PSV-tapet

Wiedesheim-Paul spiller for Halmstad på nivå to i Sverige. Denne sesongen står han med 13 mål på 18 seriekamper for klubben som ligger på annenplass i Superettan.
Eurosport-ekspert Joacim Jonsson omtalte ham i rosende ordelag i sin ferske blogg om spissen.
Trolig koster ham om lag fem millioner kroner.
«Wiedesheim-Paul er først og fremst en målscorer. 32 scoringer på halvannen sesong i Halmstad og Superettan er sterkt. Han er nærmest besatt av å score mål og har sine styrker i boksen. Han er vanskelig å få has på og har en ekstremt effektiv skuddfinte som dere vil bli bedre kjent med etter hvert. Han har et meget godt høyrebein og er en dødelig avslutter. Meget resolutt og uredd i straffeområdet. Han er først og fremst en bakromsspiss. Han har god fart, men ikke ekstremfart. Jobber knallhardt og springer på alt som rører seg.
Svakhetene per idag ligger i kombinasjonsspillet, og til tross for sin høyde er han ikke spesielt god i luftspillet. Han trenger å legge på seg 7-10 kilo.» skrev Jonsson om 21-åringen.
Han vil være spilleklar til oppgjøret mot KBK 18. oktober.
Eliteserien
Brann utestenger supporter – vurderer selv å anmelde personen etter trusler
6 TIMER SIDEN
Eliteserien
Lanserer «QR-drakt» med Qatar-budskap: – Penger trumfer fortsatt menneskeliv
7 TIMER SIDEN