Populære sporter
All sport
Vis alt

Ny hodesmell for RBK-spissen – måtte forlate treningsfeltet

Carl Henning Biørnstad

Publisert 28/09/2022 klokken 10:44 GMT+2

Hodet til Rosenborg-spiss Ole Sæter (26) har fått kjørt seg de siste månedene. Tirsdag pådro han seg sin tredje hodesmell på to og en halv måned.

Ole Sæter.

Foto: NTB

  • Se KBK - RBK søndag fra klokken 18:30 på discovery+ og MAX
Det er Adresseavisen som melder om at Ole Sæter var nødt til å forlate tirsdagens treningsøkt.
RBK-profilen ble liggende nede etter en duell med sisteskanse Sander Tangvik, der han i sammenstøtet landet forkjært på kunstgresset. Avisen skriver at Sæter fikk tilsyn av RBK-lege Olav Aas, før de to gikk mot garderobene.
– Han fikk seg en kakk i hodet, og fikk beskjed om å dra hjem i dag. Med historikken hans tar vi ingen sjanser. Nå tar Ole det med ro på onsdag, så satser vi på å få ham i gang igjen på torsdag, sier legen til Adressa.
Saken fortsetter under.
picture

Slår tilbake etter lagkameratens «anklage»: – Jeg skal ikke ha noe skyld

Hodesmellen er «løvens» tredje på få måneder. Sæter pådro seg en hjernerystelse under Eliteserie-kampen mot Jerv i juli, før han noen uker senere gikk et ublidt møte med TIL-keeper Jakob Haugaard under kampen på Lerkendal.
Til tross for hodesmellene har Ole Sæter bøttet inn mål for RBK denne sesongen. 26-åringen står bokført med 13 scoringer og fire målgivende pasninger på 15 kamper.
Olav Aas bekrefter overfor Nidaros at Rosenborgs giftige spiss ikke trener onsdag, men at det er ventet at han returnerer torsdag. Legen uttaler også at han forventer at Sæter blir klar til kampen mot KBK søndag kveld.
Sist gang de to lagene møttes scoret Ole Sæter hat trick og Rosenborg vant 3-1.
  • Kampen mellom Kristiansund og Rosenborg ser du på discovery+ og MAX søndag fra klokken 18:30!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame