Populære sporter
All sport
Vis alt

Ny alvorlig skade for Sarpsborg 08-spiller – kan være ute av spill i ett år

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 27/10/2020 klokken 15:00 GMT+1

Sarpsborg 08-spiller Jørgen Horn pådro seg en skade i den andre omgangen mot Rosenborg på søndag, og nå viser MR-bildene at det skal dreie seg om en ny alvorlig skade for 33-åringen.

Jørgen Horn

Foto: Eurosport

  • Tirsdag avsluttes den 22. serierunden i Eliteserien. Se Viking-Haugesund på Dplay fra klokken 19:00 – sikre deg tilgang her!
Eliteserie-sesongen 2020 har vært et aldri så lite skademareritt for Sarpsborg 08-spiller Jørgen Horn. Like før sesongstarten pådro stopperkjempen seg et brudd i tåa etter en joggetur i skogen, før han i kampen mot Brann i starten av juli skadet seg i ankelen og måtte belage seg på flere måneder på sidelinjen.
I slutten av september var ulykkelsesfuglen tilbake i startoppstillingen til Mikael Stahre, men mot Rosenborg sist helg skadet Jørgen Horn seg på nytt.
Denne gangen er det over og ut for 2020-sesongen til stopperkjempen.
– Bildene viste dessverre at skaden var det verste det kunne være. Det fremre korsbåndet i kneet er røket. Dermed er Jørgen ute i ni til tolv måneder. Det er veldig trist, forteller Sarpsborg 08-lege Chubaka Rubasha til Sarpsborg Arbeiderblad.
Nå må Horn gjennom en operasjon, før rehabiliteringsperioden starter for alvor. Rubasha forklarer at Jørgen Horn er langt nede etter å ha fått beskjeden.
– Det er ulike typer skader, og Jørgen har bare vært veldig uheldig. Han er naturligvis langt nede nå, og det er veldig trist at han har fått en ny alvorlig skade, fortsetter Sarpsborg 08-legen til SA.
Etter kampen mot Rosenborg sa Jørgen Horn følgende om skaden til Eurosport.
– Det knepper i kneet idet jeg lander i en duell med svensken på topp der (Dino Islamovic journ.anm). Med en gang jeg roterer kneet, henger det bare og knepper, og det er ikke noe godt tegn, forklarte han.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame