Lørdag informerte Odd om at en av deres spillere hadde testet positivt for koronaviruset, og dagen etter opplyser klubben at det er Fredrik Nordkvelle (35) som er smittet.
– Han følges nå opp av klubbens medisinske apparat, og har det etter forholdende bra, skriver klubben på sine hjemmesider.
Telemarksavisa melder om at resten av Odd-stallen testes i løpet av søndagen, og at det er ventet at resultatene er klare mandag.
Eliteserien
Best i ligaen etter Bohinen-beslutningen: – Ikke styrt av SA eller Eurosport
4 TIMER SIDEN
Nordkvelle trodde det selv dreide seg om en helt vanlig forkjølelse.
– Det var fredag at jeg kjente litt forkjølelsesymptomer. Jeg var litt tung i hodet, men det var en helt vanlig fredagskveld. Da jeg våknet lørdag var det litt verre. Jeg tok kontakt med legen for å få tatt en test, selv om jeg ikke hadde troen på at det kunne være korona i det hele tatt. Det var så milde symptomer, så derfor var svaret veldig overraskende, sier Nordkvelle til TA.
Både helgens kamp mot Sandefjord, samt onsdagens oppgjør mot Strømsgodset utsettet. Avhengig av når laget hadde siste kontakt og når de gikk i karantene, er også KBK-kampen i Kristiansund neste søndag i fare.
– Vi har hele tiden visst at det blir vanskelig. Vi har påminnet og snakket med spillerne og støtteapparatet om at vi må være forsiktige. Men dette er en uheldig situasjon som vi ikke kan gjøre noe med. Vi må gjøre alt vi kan for at serien kan avvikles. Vi har heldigvis ikke vært i kontakt med noen andre lag. Det er vi veldig glade for, sa sportssjef i Odd Tore Andersen til Eurosport lørdag.
Eliteserien
Merker flere LSK-endringer siden ankomsten – vil bygge videre på ny kultur
I GÅR PÅ 20:53
Eliteserien
Takker alle i og rundt LSK etter ny kontrakt: – Lyst til å betale tilbake
I GÅR PÅ 20:51