Først permitterte Vålerenga, som mange andre toppklubber, hele spillerstallen. Deretter justerte de ned permitteringene i slutten av mars. Nå bekrefter klubben på egne hjemmesider at spillerne går ut i ferie.
– Etter noen uker med gruppebaserte treninger er det fortsatt uklart når vi kan være i gang, men det er helt sikkert at det blir en hektisk periode når det hele starter opp.
Eliteserien
Dårlig skadenytt for nøkkelspillere
EN DAG SIDEN
– Vi tror derfor det er hensiktsmessig å avholde ferie fra og med i morgen (18. april) og frem til mandag 4. mai.
Dette uttaler sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen på VIF-fotball.no. Det opplyses også om at det samme gjelder trenerteamet, og at spillerne vil få med seg et personlig egentreningsprogram hjem.
Eurosport.no har forsøkt å komme i kontakt med Erik Espeseth for å få noen ytterligere kommentarer rundt vedtaket. Han har foreløpig ikke besvart våre henvendelser.

Tollås: – Ønske fra alle parter

Fredag kveld opplyser spillerrepresentant i Vålerenga, Jonatan Tollås, at det var enighet hele veien om avgjørelsen.
– Det har vært et ønske fra både spillere og trenere. En av grunnene til dette er jo at man må ha fem uker ferie i løpet av et år, og det er det ikke sikkert det blir muligheter til hvis vi får en veldig komprimmert sesong senere i høst, sier han til Eurosport.
Han innrømmer at det har vært en rar og amputert treningshverdag.
– Siden det er såpass mye usikkerhet rundt sesongstart, er det vanskelig å trene ordentlig. Motivasjonen har jo vært der, men det er ingen optimal treningshverdag.
Tollås illustrerer det på denne måten:
– Det har jo ikke vært fysioterapeuter som har vært der og kan behandle deg om du blir skadet.
– Det er et fint tidspunkt for oss å få dette litt på avstand. Det har vært en tøff belastning mentalt på mange av oss de siste ukene.
Har du fått med deg den nyeste Indre Bane-episoden?

Indre bane i karantene: Bjarmann i Stabæk, AaFKs etiske dilemma og Fährmann-drømmen blir knust

Eliteserien
Godset-juvelen skrev ny kontrakt: – Går en lys fremtid i møte
I GÅR PÅ 19:00
Eliteserien
Bernt oppsummerer: – Kan ikke begynne å påstå at folk lyver
20/09/2021 PÅ 13:18