Mats Haakenstad har stått uten klubb siden kontrakten med finske KuPS ble avsluttet 9. september. 26-åringen meldte overgang til Arne Erlandsens finske mannskap i januar, men eventyret i "alle sjøers land" har ikke vært en direkte suksess for forsvarsspilleren.

Eliteserien
Hjemvendte Bolaños scoret etter Fagermo-tirade
FOR 3 MINUTT SIDAN

Haakenstad spilte i Sandefjord fra sommeren 2014 til sommeren 2015, der han fikk seks kamper i OBOS-ligaen og fem i Eliteserien. Nå vender altså den klubbløse backen tilbake til hvalfangerbyen.

Mannen fra Horten har signert en avtale med Sandefjord ut 2020-sesongen.

Forsvarsspilleren, som kan bekle begge backposisjoner, har tidligere spilt for klubber som Borre, Falk og Fram-Larvik før han gikk til Lillestrøm i 2017. Haakenstad har trent med Sandefjord de siste dagene, og tirsdag bekrefter altså klubben at spilleren har signert en avtale ut året.

– Etter at Anton (Kralj) ble skadet, så er vi litt «short» på backene. Da er det naturlig at vi forsterker oss der nå. I tillegg er det fint med en ny spiller fra regionen, sier sportslig leder Espen Bugge Pettersen ti Sandefjords Blad.

Mats Haakenstad er Cifuentes` andre signering på kort tid. I forrige uke sikret Sandefjord underskriften til tidligere VIF-spiller Deyver Vega. I tillegg melder sb.no at den tidligere landslagsspilleren Harmeet Singh har trent med Sandefjord den siste tiden, og skal også delta på treningene den kommende uken.

– Han er her for å vise seg fram, og han er i «lupen» vår. Det er for tidlig å si noe om vi signerer han eller ei, fastslår Bugge Pettersen til lokalavisen.

Eliteserien
Søkte om ny kontrakt med matchvinnerscoring
FOR 16 MINUTT SIDAN
Eliteserien
Passerte fjorårets målbragd – Bodø/Glimt kjørte over tamme bergensere
FOR 17 MINUTT SIDAN