Det skriver klubben på sin hjemmeside tirsdag ettermiddag.
– Vi skulle etter planen reist til Marbella i morgen, men denne turen er nå avlyst. Smittesituasjonen som pågår nå er større enn oss i Brann, og mange kan bli alvorlig syke om de blir smittet. Derfor ønsker vi ikke å ta unødig risiko, som utsetter både andre og oss selv for smitte, sier sportssjef i Brann, Rune Soltvedt til klubben hjemmeside.
Eliteserien
Høydramatiske sluttminutter i Skien da Odd slo Glimt
16 TIMER SIDEN
I tillegg gjøres det flere tiltak på Brann stadion for å minimere risikoen for smitte, blant annet at administrasjonen stenges.
– Rundt a-laget blir all kontakt med spillere/trenere etc holdt til et minimum for å redusere smittefaren. I tiden fremover blir derfor treningene stengt, både for publikum og media. Vi kommer tilbake med mer info rundt dette på et senere tidspunkt. Det blir ingen trening på onsdag.

Flere lag som ikke drar

Fredag kom beskjeden om at Rosenborg avlyste treningsleieren til Marbella, mens de mandag valgte å stenge Brakka i 14 dager. Molde dro heller ikke til Marbella, mens Start velger å minimere kontakten mellom spillere/trenere og andre mennesker. Tirsdag kom også beskjeden om at Glimt heller ikke drar på treningsleir til Marbella.
Tidligere tirsdag sa Soltvedt, til Eurosport at de vurderte situasjonen fortløpende.
– Per nå ser det ut til at vi reiser, men vi kommer til å vurdere det helt inn mot avreise i morgen tidlig. Vi innhenter informasjon fra spanske og norske myndigheter, bildet kan forandre seg på kort tid. Man kan bli smittet og havne i karantene både ute og hjemme, men det er karantenetid som er det mest uvisse for vår del. Vi har også dialog med NTF om dette, men det er en utfordring å ta de riktige forholdsreglene, forklarte Soltvedt til Eurosport.
– Hvilke tanker gjør du deg om at Kristiansund, Molde og RBK har valgt å bli hjemme?
– Vi følger med på de vurderinger andre klubber gjør. Klubber har valgt ulikt til nå, det er derfor det er viktig å innhente så mye informasjon som mulig. Det kan se ut som det er en liten ekstra økning i noen deler av Spania, det er noe vi følger med på. Til slutt må vi ta et valg på den informasjonen vi har, men det er vanskelig, vedgikk sportssjefen.
Brann spilte 1-1 mot Sotra tidligere tirsdag.
Sett denne?

Lars Arne Nilsen om nysigneringen: – Har hatt en tøff periode

Eliteserien
Sen scoring sikret seieren for Jerv
18 TIMER SIDEN
Eliteserien
Terminerer kontrakten – klar for ny klubb
EN DAG SIDEN