• Torsdag møter FK Haugesund fjorårets seriemester Bodø/Glimt. Lad opp med Fotball Direkte fra klokken 17 på discovery+ og ESN!
5. mai endret Sandefjord stadionnavn fra Sandefjord stadion til Release Arena, og nå går en annen Eliteserie-klubb den samme veien.
Haugesund stadion blir til Haugesund Sparebanken Arena. Det melder klubben på sine hjemmesider torsdag.
Eliteserien
Se høydepunktene: Overlegne Bodø/Glimt ydmyket Odd i målfest
20 TIMER SIDEN
Bakgrunnen for navnebyttet er at FK Haugesund torsdag inngikk tidenes største markedsavtale med Haugesund Sparebank, noe som ble presentert på en pressekonferanse. En del av avtalen handler om at FKHs hjemmebane skal bli hetende Haugesund Sparebank Arena de neste fem årene. Avtalen med banken strekker seg ut 2026.
– Vi er veldig fornøyd med at Haugesund Sparebank har gått inn på en avtale som også inkluderer stadionnavnet, og vi kjenner på en stor stolthet over å ha inngått en langsiktig avtale med en lokal og anerkjent virksomhet som dem, sier FK Haugesunds daglige leder John Harald Log til egen klubb.
Planen er at stadionnavnet skal avdukes i forbindelse med rogalandsderbyet mellom Haugesund og Viking søndag.
Haugesund har innledet sesongen med to 0-0-kamper mot henholdsvis Sarpsborg 08 og Stabæk. Torsdag er de på plass i Bodø for å bryne seg på Glimt. Lad opp til den, og de sju andre kampene, med Fotball Direkte fra klokken 17:00 på disocvery+ og Eurosport Norge.
Eliteserien
Se høydepunktene: Rosenborg-debutanten imponerte i seieren mot Hamkam
20 TIMER SIDEN
Eliteserien
Knutsen med gode nyheter til Glimt-fansen: – Mye tyder på at han blir værende
I GÅR PÅ 17:19