Onsdag kveld møttes Strømsgodset og Mjøndalen til den såkalte «Ælv Clasico» på Marienlyst. De to lagene har en lang historie med rivaloppgjør, og Godset slo tilbake etter å ha tapt 3-0 på Lerkendal.
Lars-Jørgen Salvesen var langt nede etter nederlaget mot Rosenborg, men lysluggen var tilbake på scoringslisten og ble matchvinner mot de brune fra Nedre Eiker.
Eliteserien
Se høydepunktene: Sandefjord tok et stort steg mot Eliteserie-spill
16/11/2022 KLOKKEN 19:24
I vill gledesrus gikk flere av Godsets spillere ut for å feire med de få, men glade, supporterne som hadde samlet seg på utsiden.
Det ble danset, feiret og delt ut klemmer på rekke og rad, fanget på film av Eurosports kameraer.
Fredag sier konkurransedirektør Nils Fisketjønn i Norges Fotballforbund at de ønsker å se nærmere på saken.
– Vi vil anmode klubben om en forklaring. Deretter vil PN (Påtalenemda red. anm.) vurdere eventuelle skritt videre, skriver han i en SMS til NTB.
Dermed blir det opp til Påtalenemnda om saken skal forfølges videre.
Det har foreløpig ikke lyktes Eurosport å få en kommentar fra daglig leder i Godset, Dag Lindseth Andersen.
Til NTB sier han imidlertid at de ikke har fått noen anmodning fra NFF ennå, at han selv ikke har rukket å se videoen og at han regner med at de får noen dager på seg til å skrive en redegjørelse etter å ha forhørt seg om hva som egentlig skjedde.
– Vi skal håndtere det på en ordentlig måte. Vi ønsker jo ikke som at vi skal fremstå at vi bryter regler, men dette skjedde i vill jubelrus etter å ha vunnet et lokalderby.
Da serien skulle starte opp igjen, nedfelte NFF i samarbeid med flere klubber og myndighetene en streng smittevernprotokoll som gjelder i hverdagen og for gjennomføring av kampene.
For eksempel er det kun lov til å slippe inn 200 tilskuere på kampene, og spillerne skal heller ikke håndhilse på normal måte.
Se jubelscenene her:

Sjekk Godset-spillernes elleville feiring med fansen

Eliteserien
Kaptein Kurtovic: – Jeg har glemt hvordan det er å vinne
16/11/2022 KLOKKEN 19:05
Eliteserien
Marerittrekken over etter kalasseier: – Som en JAS Gripen!
16/11/2022 KLOKKEN 18:51