Nettavisen melder mandag formiddag at Lillestrøm-spiller Thomas Lehne Olsen er på plass i Dubai for å gjennomføre den medisinske testen og for å fullføre de siste detaljene som gjør han til Shabab Al-Ahli-spiller.
Nyheten om at Lillestrøms toppscorer har reist til Midtøsten kommer kun fem dager etter at VG meldte at LSK og Shabab Al-Ahli var enige om en avtale.
Overgangssummen skal ligge på rundt 4,5 millioner kroner, ifølge avisen.
Eliteserien
Flere profiler på utgående kontrakt: – Vi ønsker å beholde han
I GÅR PÅ 13:07
Thomas Lehne Olsen har tidvis herjet i den gule drakten gjennom 2021-sesongen. Spissen endte på 26 mål i Eliteserien, kun ett bak toppscorer Ohi.
Mannen fra Moelv kom fra Tromsø til LSK i februar 2018. Før den tid har angrepsspilleren spilt for Strømsgodset, Ull/Kisa og HamKam.
– At Lehne Olsen eventuelt drar til Dubai er fullt forståelig. Han har hatt en enorm sesong og hvis han får muligheten til et eventyr og til å sikre framtiden skjønner jeg at han griper den muligheten, sa Discoverys fotballekspert Joacim Jonsson da VG meldte om den mulige overgangen til Midtøsten.
Lille julaften bekreftet Lillestrøm salget av den 20 år gamle midtbanespilleren Magnus Knudsen til russiske Rostov. Les mer om overgangen her.
Eliteserien
Knutsen om det kommende overgangsvinduet: – Et vanskelig marked
I GÅR PÅ 13:06
Eliteserien
Rekdal endelig klar – gjenforenes med «Paco»
I GÅR PÅ 08:02