Onsdag morgen kan Discovery erfare at Tromsø-stopper Simen Wangberg nærmer seg en overgang til Stabæk.
Discovery vet at midtstopperen skal gjennomføre medisinsk test med Stabæk i løpet av dagen.
Eliteserien
Se høydepunktene: Sandefjord tok et stort steg mot Eliteserie-spill
16/11/2022 KLOKKEN 19:24
I slutten av april kunne Team Manager i Tromsø, Lars Petter Andressen, røpe at de hadde fått inn et bud på Wangberg, og at budet var i en slik størrelsesorden at klubben fikk gå i dialog med stopperen – uten at Andressen ønsket å si hvilken klubb det var snakk om.
Ifølge VG, er budet på rundt en million kroner.
I slutten av mars solgte Tromsø Lars Sætra til svenske Kalmar. Om Wangberg også drar, mister de to stoppere med 51 kamper mellom seg i fjorårets OBOS-liga. Timingen er problematisk, men løsbar, skal vi tro Andressen.
– Det gjør det vanskelig, men det er aldri lett å finne den perfekte timingen, og når interessen er så stor, føltes det riktig, sa Team Manageren til Discovery i slutten av april.
Simen Wangberg, som fyller 30 år på torsdag, står med 24 kamper for aldersbestemte landslag, i tillegg til å ha spilt for både Rosenborg, Ranheim, Brann og Tromsø. Til sammen har midtsopperen notert seg for 235 kamper i Eliteserien og OBOS-ligaen.
Tirsdag bekreftet Strømsgodset at de har sirket seg stopper Gustav Valsvik, og Discovery vet at også Stabæk var interesserte i den tidligere RBK-spilleren.

Seriestart spesial: Tromsø med Helstrup og Espejord

Eliteserien
Kaptein Kurtovic: – Jeg har glemt hvordan det er å vinne
16/11/2022 KLOKKEN 19:05
Eliteserien
Marerittrekken over etter kalasseier: – Som en JAS Gripen!
16/11/2022 KLOKKEN 18:51