Onsdag morgen kan Discovery erfare at Tromsø-stopper Simen Wangberg nærmer seg en overgang til Stabæk.
Discovery vet at midtstopperen skal gjennomføre medisinsk test med Stabæk i løpet av dagen.
Eliteserien
Annulert mål og rødt kort – se dramatikken på Lerkendal
9 TIMER SIDEN
I slutten av april kunne Team Manager i Tromsø, Lars Petter Andressen, røpe at de hadde fått inn et bud på Wangberg, og at budet var i en slik størrelsesorden at klubben fikk gå i dialog med stopperen – uten at Andressen ønsket å si hvilken klubb det var snakk om.
Ifølge VG, er budet på rundt en million kroner.
I slutten av mars solgte Tromsø Lars Sætra til svenske Kalmar. Om Wangberg også drar, mister de to stoppere med 51 kamper mellom seg i fjorårets OBOS-liga. Timingen er problematisk, men løsbar, skal vi tro Andressen.
– Det gjør det vanskelig, men det er aldri lett å finne den perfekte timingen, og når interessen er så stor, føltes det riktig, sa Team Manageren til Discovery i slutten av april.
Simen Wangberg, som fyller 30 år på torsdag, står med 24 kamper for aldersbestemte landslag, i tillegg til å ha spilt for både Rosenborg, Ranheim, Brann og Tromsø. Til sammen har midtsopperen notert seg for 235 kamper i Eliteserien og OBOS-ligaen.
Tirsdag bekreftet Strømsgodset at de har sirket seg stopper Gustav Valsvik, og Discovery vet at også Stabæk var interesserte i den tidligere RBK-spilleren.

Seriestart spesial: Tromsø med Helstrup og Espejord

Eliteserien
Tar skylda og beklager – Jeg føler meg som en syndebukk
10 TIMER SIDEN
Eliteserien
Heiet på Rosenborg som liten: – Jeg står for valget jeg gjorde
10 TIMER SIDEN