Blant annet skriver den anerkjente svenske journalisten Daniel Kristoffersson på Twitter at Vålerenga og Hammarby kriger om islendingens tjenester.
Eurosport.no får opplyst at det ikke lenger skal være aktuelt med Hammarby, da Vålerengas tilbud skal være mer lukrativt for den 30 år gamle spissen.
Eliteserien
Bekrefter avslåtte bud på landslagsuttatt stjerne-svenske
17 TIMER SIDEN
Vålerenga intensiverte tidligere denne uka arbeidet med å få tilbake spissen til Oslo. Det skal også ha vært konkurranse fra danske Brøndby for islendingen.
TV 2 hevder også tirsdag kveld at de sitter på informasjon om at Kjartansson skal ha kommet til enighet med de kongeblå sent på kvelden.
Kjartansson er kanskje mest kjent for sine 25 scoringer på en Eliteserie-sesong. Verken før eller siden har noen scoret like mange mål på én sesong i Eliteserien. Han står også med 26 landskamper for Island. Der har det derimot kun blitt tre mål.
De finansielle mulighetene har trolig blitt større på Valle de siste ukene etter at det har blitt utløst klausuler hos blant annet tidligere VIF-helt Chidera Ejukes kontrakt, noe som tilførte Vålerenga penger.
I tillegg hevder argentinske journalister at Felipe Carvalho, som ikke har satt sin fot på Valle i 2020, nærmer seg Nacional i Uruguay. Dette har dog ikke blitt bekreftet noe sted, men skulle midtstopperen bytte klubb, vil det frigi ytterlige lønnsmidler for Oslo-klubben.

Skryter av «nye» Vålerenga: – Vi har en helt annen trygghet

Eliteserien
Best i ligaen etter Bohinen-beslutningen: – Ikke styrt av SA eller Eurosport
I GÅR PÅ 18:59
Eliteserien
Merker flere LSK-endringer siden ankomsten – vil bygge videre på ny kultur
02/12/2021 PÅ 20:53