Sandefjord - Rosenborg 1-2
– Det var litt det vi fikk mot oss forrige uke. Det fikk vi tilbake i dag. Det var ikke noe superspill fra vår side, men det var en bortematch på en tøff bane, og vi drar hjem med tre poeng, sier Molins til Discovery.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
Det lange innkastet kom mot ham på overtid, etter at landslagsuttatte Kristoffer Zachariassen fikk stusset den videre.
– Jeg er glad for å hjelpe laget. Det er det jeg er her for å gjøre, så jeg gjør bare jobben min, smilte Molins etter kampslutt.
Midtspiss Dino Islamovic var tilbake på laget etter skade, men det var midtstopper Even Hovland som sendte Rosenborg i føringen. Edvard Tagseth slo inn fra dypet, og Sandefjord misset i markeringen på sogningen, som satte kula i nettet med hodet etter en drøy halvtime.
Tidligere i sesongen har han markedsført at han også har målgivende pasninger på menyen.
– Vi har jobbet oss inn i det. Vi var ikke helt der fra start, det virket litt dødt og slapt. Men vi har fått målet vi trenger, og så får vi levere bedre i andre omgang, var dommen fra Hovland til Discovery i pausen.
Takker matchvinneren: – Fikk nesten karrieren ødelagt, men jobbet seg tilbake (Artikkelen fortsetter under):

Takker matchvinneren: – Fikk nesten karrieren ødelagt, men jobbet seg tilbake

RBK-trener Åge Hareide ville utnytte at Sandefjord nå måtte frem i banen, men i stedet var det vertene som svarte på tiltale tidlig i den andre omgangen.
Det skjedde ved innbytter Kristoffer Normann Hansen, som kom inn for en skadet Franklin Daddys Boy Nyenetue etter 20 minutter. Han scoret på et drømmetreff fra om lag 40 meter i forrige serierunde, og igjen demonstrerte han krutt i støvlene.
Han dro seg inn fra venstresiden, siktet og dunket ballen opp i motsatt kryss. En ny perle signert Normann Hansen.
Storevik: – Hvis et lag fortjente å vinne, var det oss (artikkelen fortsetter):

Storevik: – Hvis et lag fortjente å vinne, var det oss

Ut over i andre omgang var det flere tilløp til hete følelser og tumulter. Først da Marc Vales fikk gult kort for en takling, og så da Dino Islamovic led samme skjebne en stund etterpå - for en takling på nettopp Vales.
Og Normann Hansen var sulten på mer, han, og med den høyrefoten er det bare å skyte. Ballen rullet ham og igjen dundret han til, og sendte landslagskeeper Andre Hansen i full strekk.
Og i det som lignet en best sluttspurt fra Sandefjord, endte i stedet med et bittert tap for hjemmelaget.
– Det er deilig med tre poeng, det er ikke mulig å ta mer enn det. Men vi er elendige i perioder i andre omgang. Så det er litt bismak, egentlig. Det er mange ting som henger sammen, vi har spilt utrolig mange kamper, sier Erlend Dahl Reitan og fortsetter:
– Det var godt mot Molde sist og vi håpet og trodd vi skulle fortsette. Det er perioder hvor vi får det til og perioder vi er fryktelig svake. Men tre poeng er maksimal uttelling.
Flere minutter på overtid fikk de innkast på høyresiden. Ballen gikk forbi alt og alle og bakre stolpe ventet innbytter Molins, som gjorde seg til matchvinner.
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 KLOKKEN 17:53