• Lad opp til Haugesund - Rosenborg søndag fra klokken 20:00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her.
HAUGESUND/OSLO (Eurosport.no):
– Det har vært kjedelig og dårlig gjennom store deler av sesongen. Vi har mye marginer i mot, men de må vi gjøre oss fortjent til, sier en ærlig Niklas Sandberg til Eurosport.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Sandberg og resten av Haugesund-laget står med to seiere av ni mulige før søndagens hjemmekamp mot Rosenborg. Med to staffemål og ett mål fra åpent spill, er den tidligere Start-spilleren FKHs toppscorer denne sesongen.
Tilsammen har Haugesund scoret seks mål, noe som er færrest av samtlige lag i Eliteserien.
– Vi har vært for statiske og spillet vårt flyter ikke godt nok. Vi må opp på et helt annet nivå enn det vi har vært, sier Sandberg på spørsmål om hva som har gått galt i sesonginnledningen.

– Ikke godt nok

Ikke bare står FKH med fire strake kamper uten seier, laget har heller ikke maktet å sette ballen i mål siden de vant 1-0 over Start. Der forøvrig et selvmål av Start-stopper Jesper Daland sikret seieren for rogalendingene.
Niklas Sandberg stresser ikke nevneverdig over de mørke tallene, men innrømmer at ikke alt er som det burde være i Haugesund.
– Vi har ikke vært helt oss selv disse ukene. Det vi har levert til nå er ikke godt nok, sier han.
– Hvorfor har dere ikke klart å være dere selv?
– Nei, da må vi nesten sette av en halvtime her, for det er mye greier, svarer Sandberg, før han fortsetter:
– Det er litt vanskelig å si, men ting har rett og slett ikke fungert. Vi må nok lete etter noen bedre løsninger og spille litt enklere i de kommende kampene.

Tror på tre poeng mot RBK

Søndag kveld klokken 20:30 venter Rosenborg på motsatt banehalvdel på Haugesund stadion. Den kampen tror toppscoreren kan bli et vendepunkt for et snublete FKH-lag.
– Jeg gleder meg skikkelig til kamp. Vi slo dem i begge oppgjørene i fjor, så jeg har troen på tre poeng på søndag, konkluderer Sandberg.
Rosenborg-kampen blir også årets første for spiss Ibrahima Wadji, som returnerer på fotballbanen etter å ha vært suspendert etter dopingdommen han fikk i fjor. Om Wadji får en sentral rolle i søndagens kamp er enda uvisst, men Sandberg er sikker på at spissens retur kommer til å få positive ringvirkninger på hele laget.
– Han er en klassespiller, og han vil automatisk bringe inn litt mer tro i hele gruppa. Det er jeg sikker på, sier midtbanespilleren.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55