Endelig skal det avsløres hvem som møter hvem når Eliteserie-sesongen sparkes i gang 16. juni.

Eliteserien
Real Madrids mektige president skal ha gratulert Bodø/Glimt med seriegullet
12 TIMER SIDEN

I lørdagens terminliste-sending, som du kan se på Eurosport Norge og Dplay fra 17.50, blir starten på Eliteserie-sesongen avslørt. I NFF har man valgt å vente til etter UEFA-møtet, som avholdes 27. mai, før man bestemmer seg for hvordan resten av sesongen vil bli gjennomført.

– Terminlisten er sånn at den tar hensyn til UEFA-kvalifiseringene som er planlagt å starte i slutten av juli. Er dette gjennomførbart? Det er usikkert. Det er for øyeblikket vanskelig å vite om man kan reise rundt i Europa på den tiden. Det kan fort ende med at man må utsette, og da vil det være hensiktsmessig å avvente for vår del, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn, til Eurosport.

Men det er ikke bare klubbfotballen som vil være med å definere hvordan årets Eliteserie-sesong vil se ut.

– Det andre er internasjonale turneringer, som man har sett for seg skal gjenopptas i september. UEFA legger store føringer på hvilke muligheter vi vil få, sier Fisketjønn.

Etter at det i utgangspunktet ble planlagt å starte Eliteserie-sesongen i mindre grupper, vil de første kampene nå bli gjennomført med tilnærmet normalt seriespill. Regjeringen offentliggjorde fredag at det fortsatt frarådes til å reise utenlands frem til 20. august, men at man er i ferd med å lette gradvis på tiltakene innenlands.

Planen om å starte med gruppespill hadde bakgrunn i at man ønsket å begrense reisingen innenlands i størst mulig grad.

Hellands historie: – Det var ubehagelig. Jeg stod med knyttet neve!

Eliteserien
Dorsin bekrefter interesse for Bodø/Glimts målpoengkonge
13 TIMER SIDEN
Eliteserien
– Det ble en tung reise for oss
I GÅR PÅ 21:04