Det er lokalavisen Romsdals Budstikke som skriver om måltyvens skadeproblemer.
– Kneet begynte å stivne da jeg skulle starte opp igjen på nyåret. Jeg tenkte først at det bare handlet om at jeg hadde tatt det med ro en periode i jula. Det løsnet litt da jeg fortsatte å trene, men så kom det en dag der det hovnet skikkelig opp, sier Omoijuanfo til avisen.
Etter at hevelsen ikke gikk ned, ble det tatt røntgenbilder. De avdekket at 27-åringen må fjerne litt brusk.
Eliteserien
Tar grep for å måle seg med Stabæk og Sarpsborg: – Vært et skrikende behov
18 TIMER SIDEN
I neste uke legger Ohi seg på operasjonsbordet. Deretter venter fire til seks uker med opptrening.
Det betyr at Omoijuanfo har gode sjanser til å rekke seriestarten, men europaligakampene mot tyske Hoffenheim går i vasken. De spilles 18. og 25. februar.
– Det er det kjipeste. Om kampene hadde vært litt seinere, kunne det kanskje vært et håp om å rekke den ene av dem. Men de kommer nok for tett, sier han til Romsdals Budstikke.
Helt siden Leke James ble hentet til Molde har Ohi stort sett måttet ta til takke med en plass på kanten. Nå, bare dager etter at det ble klart at James fortsetter karrieren i Saudi Arabia, må Ohi altså vente flere uker på muligheten til å ta tilbake sin favorittposisjon.
I forrige uke sa Molde-spissen følgende til Eurosport, på spørsmål om hva han tenkte om og eventuelt vende tilbake til rollen som Moldes førstevalg på topp:
– Det er jo ingen situasjon jeg vil mistrives med, ikke i det hele tatt. Jeg har lenge sagt at jeg er best som spiss. Jeg har blitt brukt en del på kanten fordi jeg har vært kapabel til det. Du hiver ikke Leke ut på kanten, for å si det sånn. Akkurat nå regner jeg med at den spissplassen er min.
– Og da blir du toppscorer i Eliteserien 2021?
– Jeg skal i alle fall krige for å bli det. Det er gode muligheter. Jeg har vært nære flere ganger, så da er det kanskje på tide å ta det siste steget og faktisk bli toppscorer.
(EUROSPORT/©NTB)
Eliteserien
Godsets styreleder åpner opp: – Føler på det personlig
I GÅR PÅ 14:14
Eliteserien
Viken-klubbene ønsker fortsatt å få utsatt seriestarten
13/04/2021 PÅ 13:06