MOLDE (Eurosport.no)
Helst i løpet av et par dager, skal vi tro Molde-direktør Ole Erik Stavrum, som har hatt et tøft siste døgn som relativt fersk administrerende direktør i MFK.
Eliteserien
Forlater RBK etter syv år – klar for Glimt: – Jeg føler meg ønsket
I GÅR PÅ 13:59
– En avklaring bør komme ganske snart, for både oss og Vegard sin del. I løpet av noen dager, helst, sier han til Eurosport i bortegarderoben på Aker stadion tirsdag formiddag.
– Hvor lenge har prosessen foregått fra dere først fikk vite om Forrens problemer?
– Det har være en stund, men noe eksakt vil jeg ikke si. Det er en spiller vi er veldig glad i. Han er definitivt en person som vi liker, og da blir det vanskelig.
Før treningen tirsdag, som ble utsatt en halvtimes tid, møtte Stavrum spillergruppa for å snakke om Forren-saken. Klubbens spillere trener tirsdag formiddag som normalt, uten at 32-åringen deltar. Det har han ikke gjort på en god stund.
Fra pressesjef Per Lianes får Eurosport opplyst at ingen i spillergruppa vil uttale seg om Forren-saken tirsdag. De har fått munnkurv.
Klubben rådfører seg med bistand utenfra i tillegg til å drøfte internt hvordan de løser floken. Det er mange hensyn å ta, også til en spillergruppe som har blitt lurt av en betrodd lagkamerat. I de to siste sesongene har Vegard Forren styrt den såkalte botkassa, som han tidvis har lånt penger fra.
Stavrum er meget ordknapp om detaljer i det som har foregått og sier han ikke kan prosessere saken i media.
– Dette er en personalsak, som vi behandler som det, så av hensyn – spesielt til Vegard, vil jeg ikke si noe mer om det.
En del av Forrens advokat sin kritikk har vært at klubben ikke har gjort nok for å rette opp i Forrens utfordringer. Siden det er snakk om en personalsak ønsker ikke Stavrum å gå i detalj på hva klubben har foretatt seg siden de ble gjort oppmerksom på problemene i februar.
Men Eurosport vet at klubben ikke kjenner seg igjen i kritikken fra Forrens advokat, og at de mener de har strukket seg langt for å hjelpe midtstopperen.
Eurosport har vært i dialog med MFK-legendens rådgiver, Sverre Mauseth, tirsdag. Han sier at Forren ikke har noe å tilføye i saken utover det som ble sagt i intervjuene med TV 2 og RBnett i går.

Molde-sjefen om Forren: – En spiller vi er veldig glad i

Eliteserien
Discovery erfarer: RBK-keeper presenteres for Bodø/Glimt mandag
I GÅR PÅ 11:25
Eliteserien
Se høydepunktene: Uavgjort mellom Sandefjord og Tromsø etter sen scoring
I GÅR PÅ 19:32